reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

tez będę trzymać kciuki! Dawaj koniecznie znać i nie martw się na zapas, nic się nie dzieje. Ciąża to ponoć piękny stan... chyba piękny stan pełen nerwów nie? 😒
No dokładnie! W ogóle ostatnio mówię do męża, ze czuję się tak, jakbym żyła w ogóle jakimś innym życiem. 😂 nadal nie mogę uwierzyć w te testy i to ze będziemy mieć dzidziusia. Dam znać na pewno ☺️

reklama
Hej dziewczyny 🌺 to moj pierwszy raz na forum i chciałam się pochwalić ze będę mama w styczniu 🙌 21/01/2022 taki termin wychodzi z aplikacji do śledzenia cyklu.
niestety wizytę u lekarza udało mi się dopiero umówić na 10/06/2021 wiec strasznie się martwię czy wszystko będzie w porządku.
W każdym razie gratuluje wszystkim przyszłym mamom i życzę dużo zdrówka wam jak i waszym pociechom pod serduszkiem 🥰 pozdro, Magda 👩🏻‍🦰

Dzień dobry :) kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze :) dziś pobiłam swój rekord wstawania na siku 😂😂 do tego od paru dni rano nie budzi mnie tylko pęcherz ale i żołądek 😒 stałam się strasznym glodomorem 😅 tak czy siak, byle do poniedziałku, ule do poniedziałku, byle do poniedziałku :p wtedy mam swoją wizytę <3

Hej dziewczyny [emoji4] ja równiez trzymam kciuki za wszystkie wizyty [emoji1696][emoji3059] dziś mi źle na żołądku, katar a raczej zatkany nos dalej meczy ale noc praktycznie przespalam więc o tyle dobrze. Mam nadzieję że w końcu przejdzie... Muszę zrobic badania ale poczekam może w przyszłym tyg już nie będę przeziębiona to wtedy zrobię bo chyba infekcja mogłaby mieć wpływ na wyniki [emoji4] wizyta dopiero 14.06 także zdążę [emoji6]
Życzę wszystkim miłego dnia

Hej dziewczyny, gratulacje dla nowych dziewczyn i powodzenia dla dzisiejszych wizyt ✊😍🥰🤩
Mnie mdłości od czasu do czasu w ciągu dnia dokuczają.. natomiast wracając z pracy o 16 jestem wypruta że nie mam siły nawet ręką ruszyć.. całe popodnie leżę, aż mam wyrzuty sumienia już że nic nie robię 😳 mam nadzieję że to szybko minie i wrócę chociaż w połowie na swoje obroty 🥰💪
Dobrego dnia dla was 💛💜

Hej dziewczynki 😗 2 dni temu zrobilam test a w zasadzie 3... i II😍😍😍 wg apki termin porodu na 23.01.22r. Wizyta u gina dopiero 08.06 zwariuję 🤯
Hej, gratulacje i spokojnej zdrowej ciąży życzę 🥰😍😘🤗 co do wizyty to chyba nie ma po co wcześniej iść, bo zapewne nic nie byłoby widać ☺️ jak samopoczucie ? ☺️

reklama
Dla podejrzenia oto moje pierwsze zdjęcia potomka 🥰🥰🥰

Załączniki

• c9c36049-b4b3-4edf-a77f-66996dbe5dcb.jpg
    c9c36049-b4b3-4edf-a77f-66996dbe5dcb.jpg
    71,8 KB · Wyświetleń: 101
Do góry