reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Witam wszystkie nowe mamusie 😊 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, oby było widać same bijące pięknie ❤ ja jutro mam wizytę u endokrynologa. Emocje i stres trochę opadły, jutro już mam nadzieję, że będę spokojniejsza jeszcze bardziej.

Dzisiaj lekarz do mnie dzwonił bo prosiłam o telefon. Wczoraj po pracy też lekko miałam zabarwiony śluz na brązowo i zapisał mi duphaston 3xpo 2 tabletki. Progesteron nie mam za dużo bo 17 a norma jest od 14. Gratuluję wszystkim nowo dołączonym i trzymam kciuki za wizyty

Współczuję... To musi być stresujące i takie odpowiedzialne... nie wiem jak to jest mieć cukrzycę ale na pewno nie łatwo. Mnie jedynie to dopadło nadciśnienie w ciąży i lekko nie było...
Hej hej! Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

05:30 a ja już przekraczam cukry na czczo [emoji35]

Ja w poprzednim cyklu gdzie miałam biochema już nawet nie zaliczę ile zrobiłam testów... A w tym odpuściłam i zrobiłam w dzień @ 2 i kolejnego dnia 1 i to tyle [emoji14]

Dziś z synkiem na l4 .. do końca tygodnia, ma zapalenie uszka , ale antybiotyk działa i widzę że mu lepiej :) może i dobrze że siedzę w domu , w pon pójdę do pracy , we wt mam urlop i idę na wizytę:) Także czas mi jakoś szybko zleciał:)
Łoooo ... to ja była lepsza ! Ja zrobiłam conajmniej 15 ! Codziennie rano i po południu dla pewności [emoji85] mąż miał mnie już przeklęte [emoji2957] a jaka radocha była dla mnie jak kreski się pojawiały[emoji16]

reklama
Dziewczyny, a ja mam dola... znowu oblalam egzamin na prawko :( 2 raz. Kiedy to się uda ?
Mam wrażenie że oni robią wszystko by uwalić człowieka...
Milego dnia dla Was!!!

Do góry