reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Witam wszystkie nowe mamusie 😊 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, oby było widać same bijące pięknie ❤ ja jutro mam wizytę u endokrynologa. Emocje i stres trochę opadły, jutro już mam nadzieję, że będę spokojniejsza jeszcze bardziej.

Dzisiaj lekarz do mnie dzwonił bo prosiłam o telefon. Wczoraj po pracy też lekko miałam zabarwiony śluz na brązowo i zapisał mi duphaston 3xpo 2 tabletki. Progesteron nie mam za dużo bo 17 a norma jest od 14. Gratuluję wszystkim nowo dołączonym i trzymam kciuki za wizyty

Współczuję... To musi być stresujące i takie odpowiedzialne... nie wiem jak to jest mieć cukrzycę ale na pewno nie łatwo. Mnie jedynie to dopadło nadciśnienie w ciąży i lekko nie było...
Hej hej! Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

05:30 a ja już przekraczam cukry na czczo [emoji35]

Ja w poprzednim cyklu gdzie miałam biochema już nawet nie zaliczę ile zrobiłam testów... A w tym odpuściłam i zrobiłam w dzień @ 2 i kolejnego dnia 1 i to tyle [emoji14]

Dziś z synkiem na l4 .. do końca tygodnia, ma zapalenie uszka , ale antybiotyk działa i widzę że mu lepiej :) może i dobrze że siedzę w domu , w pon pójdę do pracy , we wt mam urlop i idę na wizytę:) Także czas mi jakoś szybko zleciał:)
Łoooo ... to ja była lepsza ! Ja zrobiłam conajmniej 15 ! Codziennie rano i po południu dla pewności [emoji85] mąż miał mnie już przeklęte [emoji2957] a jaka radocha była dla mnie jak kreski się pojawiały[emoji16]

reklama
Dziewczyny, a ja mam dola... znowu oblalam egzamin na prawko :( 2 raz. Kiedy to się uda ?
Mam wrażenie że oni robią wszystko by uwalić człowieka...
Milego dnia dla Was!!!

Do góry