reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Tak wpisała w książeczkę, nie rozumiem tego liczenia, stwierdziła ze to i tak będzie styczeń wg późniejszych pewnie obliczeń z usg 🤷‍♀️

Załączniki

• IMG_6992.jpg
    IMG_6992.jpg
    68,5 KB · Wyświetleń: 77
Hej jestem w 7t1d apka pokazuje na 1 stycznia jutro ide do położnej wiec dowiem się dokładniej 🥰widziałam już serduszko tez puls bo byłam prywatnie u ginekologa ❤️niestety 3 miesiące temu poroniłam mojego synka w 16 t szczerze bardzo się boje fajnie ze znalazłam tutaj was mieszkam w Holandii a wiec super miec kontakt z innymi mamami w takim samym stanie 😘
Tule mocno ❤️ ja też jestem po poronieniu... Straciłam dzieciątko w 12 tyg w marcu. Znów jestem w ciąży dziś 5+4 jutro pierwsza wizyta. Ale powiem szczerze że jak jednego dnia jestem pozytywnie nastawiona i czuje że będzie dobrze tak drugiego dnia się trzęsę i mam czarne myśli 🤷‍♀️😥

Dziewczyny, nie wiem, chce mi się płakać. Na szczęście jest pęcherzyk ciążowy, ale taki tyci tyci 0,55 cm. Niby jestem 5+1, oczywiście ginekolog mówił, ze ciąża może jest młodsza itp i mam przyjść za trzy tygodnie na wizytę. Mogłam od razu umawiać się na późniejszy termin... usłyszałam, ze jest młodsza to od razu w przed oczami miałam te same słowa w poprzedniej ciąży, a potem poronienie. Jutro lecę na betę ...
Napewno jeszcze jest za malutki będzie dobrze ja byłam na usg 5+6 i było już widać dobrze i nawet widziałam puls wiec napewno i u Ciebie później wszystko się pokaże , poroniłam mojego synka 3 miesiące temu byłam w 16 tyg teraz jestem w ciąży w 7+1 i tez się boje ale trzeba myśleć pozywtynie 😊🙏

Dziewczyny, nie wiem, chce mi się płakać. Na szczęście jest pęcherzyk ciążowy, ale taki tyci tyci 0,55 cm. Niby jestem 5+1, oczywiście ginekolog mówił, ze ciąża może jest młodsza itp i mam przyjść za trzy tygodnie na wizytę. Mogłam od razu umawiać się na późniejszy termin... usłyszałam, ze jest młodsza to od razu w przed oczami miałam te same słowa w poprzedniej ciąży, a potem poronienie. Jutro lecę na betę ...
Ale kochana pęcherzyk ciążowy w 5 tygodniu ciąży wynosi ok. 5 mm ... tak wiec wszystko jest dobrze ! No chyba ze się mylę !

Tule mocno ❤️ ja też jestem po poronieniu... Straciłam dzieciątko w 12 tyg w marcu. Znów jestem w ciąży dziś 5+4 jutro pierwsza wizyta. Ale powiem szczerze że jak jednego dnia jestem pozytywnie nastawiona i czuje że będzie dobrze tak drugiego dnia się trzęsę i mam czarne myśli 🤷‍♀️😥
Mam to samo kochana tez się boje bardzo biorę leki na potrzymanie ciąży bo gin powiedziała ze tez za młoda już nie jestem a wiec trzeba uważać i być ostrożnym od dwóch dni leze bo mi macica się opuściła po prostu odpoczywam i czytam forum 😊🥰musimy być silne nasze aniołki czekają na nas w niebie 🙏

Hej jestem w 7t1d apka pokazuje na 1 stycznia jutro ide do położnej wiec dowiem się dokładniej 🥰widziałam już serduszko tez puls bo byłam prywatnie u ginekologa ❤️niestety 3 miesiące temu poroniłam mojego synka w 16 t szczerze bardzo się boje fajnie ze znalazłam tutaj was mieszkam w Holandii a wiec super miec kontakt z innymi mamami w takim samym stanie 😘

reklama
Do góry