reklama
AliceinWonderland
Fanka BB :)
Dziewczyny, 7mm szczęścia!!! Wszystko super, termin tak jak w aplikacji - 2.01. Serduszko już biło, niesamowite przeżycie. Czy tylko ja się czułam jak w innym wymiarze? Jakoś wszystko nabrało sensu btw Pan Doktor na badanie zaprosił mojego męża, spore zaskoczenie to było Mąż zachwycony, cały czas się uśmiechałTrzymam kciuki
DoMa29
Ale super zakończenie dnia! Gratulacje dla Was obojgaDziewczyny, 7mm szczęścia!!! Wszystko super, termin tak jak w aplikacji - 2.01. Serduszko już biło, niesamowite przeżycie. Czy tylko ja się czułam jak w innym wymiarze? Jakoś wszystko nabrało sensu btw Pan Doktor na badanie zaprosił mojego męża, spore zaskoczenie to było Mąż zachwycony, cały czas się uśmiechał
słodka_beza
Cudownie!Dziewczyny, 7mm szczęścia!!! Wszystko super, termin tak jak w aplikacji - 2.01. Serduszko już biło, niesamowite przeżycie. Czy tylko ja się czułam jak w innym wymiarze? Jakoś wszystko nabrało sensu btw Pan Doktor na badanie zaprosił mojego męża, spore zaskoczenie to było Mąż zachwycony, cały czas się uśmiechał
olenaa28
Aktywna w BB
Ja tez 26 majNa którą masz kochana wizytę ? Ja również mam 26 maja
Aga87lan
Rewelacyjna wiadomośćDziewczyny, 7mm szczęścia!!! Wszystko super, termin tak jak w aplikacji - 2.01. Serduszko już biło, niesamowite przeżycie. Czy tylko ja się czułam jak w innym wymiarze? Jakoś wszystko nabrało sensu btw Pan Doktor na badanie zaprosił mojego męża, spore zaskoczenie to było Mąż zachwycony, cały czas się uśmiechał
M
Majula2112
Gość
Ale superDziewczyny, 7mm szczęścia!!! Wszystko super, termin tak jak w aplikacji - 2.01. Serduszko już biło, niesamowite przeżycie. Czy tylko ja się czułam jak w innym wymiarze? Jakoś wszystko nabrało sensu btw Pan Doktor na badanie zaprosił mojego męża, spore zaskoczenie to było Mąż zachwycony, cały czas się uśmiechał
reklama
M
Majula2112
Gość
Sporo nas ma termin wizyty na 26majaJa tez 26 maj
Podziel się: