Karolina2495
Fanka BB :)
Trzymam kciuki [emoji4]
Ja właśnie czekam na pierwsza wizytę w poczekalni. Stres jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie czekam na pierwsza wizytę w poczekalni. Stres jest
Trzymam kciukiJa właśnie czekam na pierwsza wizytę w poczekalni. Stres jest
Czekamy na infoJa właśnie czekam na pierwsza wizytę w poczekalni. Stres jest
To widzę mamy podobnie najgorsze ze jak już coś jestem w stanie zjeść to jest to coś niezdrowego...Hej dziewczyny
Ja dziś ledwo żyje, godzinę zjeść nie mogłam śniadania, męczyłam się strasznie tak kocham jeść a tak mi dziś niedobrze było, moZe i dobrze, ostatnio sobie za dużo pozwalałam i mam 2kg na plusie już...
właśnie jem wafelki a na kolacje spojrzeć nie mogłamTo widzę mamy podobnie najgorsze ze jak już coś jestem w stanie zjeść to jest to coś niezdrowego...
To widzę mamy podobnie najgorsze ze jak już coś jestem w stanie zjeść to jest to coś niezdrowego...
Na którą masz kochana wizytę ? Ja również mam 26 majaDopiero co pisałam, ze nie mam żadnych objawów a teraz męczą mnie takie mdłości Beta w tym tygodniu już 4762 Czekam z niecierpliwością na wizytę 26, i liczę ze w pracy jeszcze niczego się nie domyśla strasznie mnie stresuje myśl ze w końcu i tak się przecież dowiedza. Czy ktoras tez tak ma?
No ja dzisiaj w pracy miałam zdrowa zupę pomidorowa a tez skończyło się na chińskiejNo mi na mdłości niestety pomaga wyłącznie pomidorowa zupka chińska nie jesteś sama jeśli chodzi o śmieciowe jedzenie