reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Cześć dziewczyny 😚
Badania z wczoraj. Z racji tego że wczoraj nie miałam wyników nie mogłam spać, tak się denerwowałam. Do tego mam dzisiaj wizytę i chyba to też się przyczyniło do moich częstych pobudek i koszmarów 😤
Cały tydzień jakoś się zajęłam i próbowałam nie denerwować, a dziś jest tragedia..
Co myślicie o becie? Mogłaby być większa chyba co? Dziś 6+2
Ostatnie badanie 6 maj wynik 1346

Załączniki

• IMG_20210515_084715.jpg
    IMG_20210515_084715.jpg
    109,3 KB · Wyświetleń: 127
  • IMG_20210515_085027.jpg
    IMG_20210515_085027.jpg
    150,7 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Cześć dziewczyny 😚
Badania z wczoraj. Z racji tego że wczoraj nie miałam wyników nie mogłam spać, tak się denerwowałam. Do tego mam dzisiaj wizytę i chyba to też się przyczyniło do moich częstych pobudek i koszmarów 😤
Cały tydzień jakoś się zajęłam i próbowałam nie denerwować, a dziś jest tragedia..
Najważniejsze ze jest w normie 🥰 czekamy na wieści ❤️

Dziewczyny czy któraś miała brązowe uplawy w ciąży teraz? Ja właśnie mam ale nie boli mnie brzuch wczoraj na wizycie wszystko ok. I nie wiem co teraz myśleć. Do lekarza dodzwonię się dopiero w poniedziałek

Dziewczyny czy któraś miała brązowe uplawy w ciąży teraz? Ja właśnie mam ale nie boli mnie brzuch wczoraj na wizycie wszystko ok. I nie wiem co teraz myśleć. Do lekarza dodzwonię się dopiero w poniedziałek
Ja bym załatwiła wizytę u jakiegoś ginekologa lub pojechała do szpitala. Brązowe upławy mogą mieć bardzo wiele przyczyn: mały krwiak się oczyszcza, szyjka lekko krwawi, spadek progesteronu. Na Twoim miejscu bym to sprawdziła dla świetego spokoju.

Cześć dziewczyny 😚
Jest dobrze, przy takich wysokich wartościach beta już zwalnia. Trzymam kciuki za wizytę 🥰

Ja bym załatwiła wizytę u jakiegoś ginekologa lub pojechała do szpitala. Brązowe upławy mogą mieć bardzo wiele przyczyn: mały krwiak się oczyszcza, szyjka lekko krwawi, spadek progesteronu. Na Twoim miejscu bym to sprawdziła dla świetego spokoju.
Ja również bym to sprawdziła dla własnego świetego spokoju ..

Pisałam z dziewczynami z grudniowe 2019 mamy super kontakt. Póki co tylko jak bylam w toalecie to taki śluz zabarwiony był ale wkładkę mam czysta nic narazie nie leci. Zobaczę jak bd krew to pójdę. W końcu wczoraj byłam na usg i wszystko było ok.
Ja również bym to sprawdziła dla własnego świetego spokoju ..

Hej dziewczyny kiedy planujecie iść na L4? pracuje w sklepie spożywczym idę nawet jutro do pracy.. trochę mam obawy bo brzuch ciągnie 🙁
Ja planuje pójść w drugiej połowie czerwca bo mam urlop wypisany i akurat wtedy poszłabym na l4 i juz siedziała w domu bo to wyjdzie 3tyg do końca pierwszego trymestru. W sumie tez nie chce iść wcześniej bo nikt nie wie, że jestem w ciąży oprócz wiadomo pracy a mieszkamy obok teściów;/ wole się tym razem nie chwalić bo ostatnio się pochwaliłam i wyszło jak wyszlo

Pisałam z dziewczynami z grudniowe 2019 mamy super kontakt. Póki co tylko jak bylam w toalecie to taki śluz zabarwiony był ale wkładkę mam czysta nic narazie nie leci. Zobaczę jak bd krew to pójdę. W końcu wczoraj byłam na usg i wszystko było ok.
Ahhh to obserwuj ;) trzymam kciuki :)

reklama
Może podczas badania lekarz trafił na jakieś naczynko, ale na pewno obserwuj i w razie niepokojących objawów od razu jedź do ginekologa

Do góry