reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Hej dziewczyny kiedy planujecie iść na L4? pracuje w sklepie spożywczym idę nawet jutro do pracy.. trochę mam obawy bo brzuch ciągnie 🙁

Hej dziewczyny kiedy planujecie iść na L4? pracuje w sklepie spożywczym idę nawet jutro do pracy.. trochę mam obawy bo brzuch ciągnie 🙁
Cześć kochana , a nie brałaś pod uwagę rozmowy z pracodawcą ? Przecież fakt że jesteś w ciąży to nic złego i nie powód do ukrywania - bynajmniej ja tak uważam i powiedziałam już mojemu kierownikowi, jestem teraz spokojna ... nie spinam się i mam swoje przywileje 😃 pracuje w Mrówce ... zależy jaką masz atmosferę w pracy ... Ogólnie chce iść na L4 właśnie 26 Maja , od poniedziałku będzie nowa pracownica na moje miejsce wiec troszkę czasu jest aby ją przyuczyć ...

Cześć kochana , a nie brałaś pod uwagę rozmowy z pracodawcą ? Przecież fakt że jesteś w ciąży to nic złego i nie powód do ukrywania - bynajmniej ja tak uważam i powiedziałam już mojemu kierownikowi, jestem teraz spokojna ... nie spinam się i mam swoje przywileje 😃 pracuje w Mrówce ... zależy jaką masz atmosferę w pracy ... Ogólnie chce iść na L4 właśnie 26 Maja , od poniedziałku będzie nowa pracownica na moje miejsce wiec troszkę czasu jest aby ją przyuczyć ...
Akurat szefowa pojechała na urlop. Pracuje w prywatnym sklepie czynny jest 6-22 . Rano jest nas więcej więc mam lżej ale na drugą zmianę już gorzej. Też mam wizytę 26 maj.🙂

Cudowne wiadomości [emoji3590]
Dziewczyny, 7mm szczęścia!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] Wszystko super, termin tak jak w aplikacji - 2.01. Serduszko już biło, niesamowite przeżycie. Czy tylko ja się czułam jak w innym wymiarze? Jakoś wszystko nabrało sensu :) btw Pan Doktor na badanie zaprosił mojego męża, spore zaskoczenie to było :) Mąż zachwycony, cały czas się uśmiechał :)
Aaaaaa Boże jak widzę SMS że przyszły moje wyniki badań to aż serce mi staje ... badania ze wczoraj - progesteron wzrósł do 14,1 a beta 1468 [emoji3590] W czwartek progesteron wynosił 11,8 a beta 908 - ależ się cieszę !

Akurat szefowa pojechała na urlop. Pracuje w prywatnym sklepie czynny jest 6-22 . Rano jest nas więcej więc mam lżej ale na drugą zmianę już gorzej. Też mam wizytę 26 maj.🙂
Ehhhh ... pocieszam się że do 26 Maja wytrzymam .. do 20tej człowiek da jeszcze radę ale do 22 kiepsko kurczę ..

Dopiero co pisałam, ze nie mam żadnych objawów a teraz męczą mnie takie mdłości 😂 Beta w tym tygodniu już 4762 😍 Czekam z niecierpliwością na wizytę 26, i liczę ze w pracy jeszcze niczego się nie domyśla :D strasznie mnie stresuje myśl ze w końcu i tak się przecież dowiedza. Czy ktoras tez tak ma? :(
Ja powiedziałam swojej Pani Dyrektor a jeszcze czekam na wizytę. Ale Kobieta ma złote serce wiec luzik 😊 przynajmniej nie będzie źle na mnie patrzeć w razie jakiś nieobecności.

reklama
Aaaaaa Boże jak widzę SMS że przyszły moje wyniki badań to aż serce mi staje ... badania ze wczoraj - progesteron wzrósł do 14,1 a beta 1468 ❤️ W czwartek progesteron wynosił 11,8 a beta 908 - ależ się cieszę !
Super, cieszymy się bardzo. Ja w poniedziałek badam progesteron. Co prawda 10.05 był wysoki 37 ale muszę mieć pewność że dalej jest w miarę wysoki:D

Do góry