reklama
Aga87lan
Fanka BB :)
Razem raźniejSporo nas ma termin wizyty na 26maja
Aga87lan
Cześć kochana , a nie brałaś pod uwagę rozmowy z pracodawcą ? Przecież fakt że jesteś w ciąży to nic złego i nie powód do ukrywania - bynajmniej ja tak uważam i powiedziałam już mojemu kierownikowi, jestem teraz spokojna ... nie spinam się i mam swoje przywileje pracuje w Mrówce ... zależy jaką masz atmosferę w pracy ... Ogólnie chce iść na L4 właśnie 26 Maja , od poniedziałku będzie nowa pracownica na moje miejsce wiec troszkę czasu jest aby ją przyuczyć ...Hej dziewczyny kiedy planujecie iść na L4? pracuje w sklepie spożywczym idę nawet jutro do pracy.. trochę mam obawy bo brzuch ciągnie
Akurat szefowa pojechała na urlop. Pracuje w prywatnym sklepie czynny jest 6-22 . Rano jest nas więcej więc mam lżej ale na drugą zmianę już gorzej. Też mam wizytę 26 maj.Cześć kochana , a nie brałaś pod uwagę rozmowy z pracodawcą ? Przecież fakt że jesteś w ciąży to nic złego i nie powód do ukrywania - bynajmniej ja tak uważam i powiedziałam już mojemu kierownikowi, jestem teraz spokojna ... nie spinam się i mam swoje przywileje pracuje w Mrówce ... zależy jaką masz atmosferę w pracy ... Ogólnie chce iść na L4 właśnie 26 Maja , od poniedziałku będzie nowa pracownica na moje miejsce wiec troszkę czasu jest aby ją przyuczyć ...
Mamazbb
Cudowne wiadomości [emoji3590]
Dziewczyny, 7mm szczęścia!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] Wszystko super, termin tak jak w aplikacji - 2.01. Serduszko już biło, niesamowite przeżycie. Czy tylko ja się czułam jak w innym wymiarze? Jakoś wszystko nabrało sensu btw Pan Doktor na badanie zaprosił mojego męża, spore zaskoczenie to było Mąż zachwycony, cały czas się uśmiechał
Aaaaaa Boże jak widzę SMS że przyszły moje wyniki badań to aż serce mi staje ... badania ze wczoraj - progesteron wzrósł do 14,1 a beta 1468 [emoji3590] W czwartek progesteron wynosił 11,8 a beta 908 - ależ się cieszę !
Dsiewczyny wstępnie 24.01 ale jak będę po wizycie i będę wiedzieć dokładniej, dam znać ❤DZIEWCZYNY KTÓRYCH DAT JESZCZE DO GÓRY NIE MA napiszcie swoje przybliżone terminy z aplikacji a wieczorem uzupełnię nasza listę
Aga87lan
Ehhhh ... pocieszam się że do 26 Maja wytrzymam .. do 20tej człowiek da jeszcze radę ale do 22 kiepsko kurczę ..Akurat szefowa pojechała na urlop. Pracuje w prywatnym sklepie czynny jest 6-22 . Rano jest nas więcej więc mam lżej ale na drugą zmianę już gorzej. Też mam wizytę 26 maj.
Ja powiedziałam swojej Pani Dyrektor a jeszcze czekam na wizytę. Ale Kobieta ma złote serce wiec luzik przynajmniej nie będzie źle na mnie patrzeć w razie jakiś nieobecności.Dopiero co pisałam, ze nie mam żadnych objawów a teraz męczą mnie takie mdłości Beta w tym tygodniu już 4762 Czekam z niecierpliwością na wizytę 26, i liczę ze w pracy jeszcze niczego się nie domyśla strasznie mnie stresuje myśl ze w końcu i tak się przecież dowiedza. Czy ktoras tez tak ma?
reklama
Super, cieszymy się bardzo. Ja w poniedziałek badam progesteron. Co prawda 10.05 był wysoki 37 ale muszę mieć pewność że dalej jest w miarę wysokiAaaaaa Boże jak widzę SMS że przyszły moje wyniki badań to aż serce mi staje ... badania ze wczoraj - progesteron wzrósł do 14,1 a beta 1468 W czwartek progesteron wynosił 11,8 a beta 908 - ależ się cieszę !
Podziel się: