G
guest-1691259937
Gość
a dzisiaj jak Twoje samopoczucie? U mnie tak w miarę… nawet mdłości troszkę mniejsze. Chyba po kapuśniakuTo przybij piątkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a dzisiaj jak Twoje samopoczucie? U mnie tak w miarę… nawet mdłości troszkę mniejsze. Chyba po kapuśniakuTo przybij piątkę
Tez polecam, miałam w ciąży z córką i wczoraj jak się okazało, ze jest serduszko to zamowiłamPewnie nie[emoji106][emoji106] ale tak mi lekarz mówił. Pamiętam że w pierwszej ciąży też zakazał grejpfruta i coś jeszcze już nie pamiętam... Na następnej wizycie go podpytam.
Jakby co dziewczyny na stronie mamaginekolog segregatory jestem w ciąży są w promocji. Ja polecam można całą dokumentację trzymać i pisać np wagę wizyty itp
Dziewczyny też tak macie że przez jakiś czas macie mega super myśli i wogole że jest dobrze i super i tak będzie a za chwile macie zjazd i zakładacie najczarniejsze scenariusze ? Że będzie źle i niedobrze ?
A tak wiesz ... wczoraj było super jak zobaczyłam ten pęcherzyk .. a dzisiaj się martwię bo czekam na wyniki drugiej bety , zrobiłam ostatani raz krew i ten progesteron i sobie wkręcam ze ta beta to już jest spadkowa ... bo ten progesteron taki niski - szkoda słów ..a dzisiaj jak Twoje samopoczucie? U mnie tak w miarę… nawet mdłości troszkę mniejsze. Chyba po kapuśniaku
Staram się nie nakręcać, ale wiecie jak to jest... My baby lubimy wyprzedzać przyszłość i wiedzieć lepiej. Taka nasza natura. Ale obiecuje sobie że nie mogę taks tresować swojego maleństwa.
oj No… nie myśl tak. Nie możesz. Spróbuje sobie może wyjść na spacer, albo włącz film. Przynajmniej spróbuj myśleć o czymś innym.A tak wiesz ... wczoraj było super jak zobaczyłam ten pęcherzyk .. a dzisiaj się martwię bo czekam na wyniki drugiej bety , zrobiłam ostatani raz krew i ten progesteron i sobie wkręcam ze ta beta to już jest spadkowa ... bo ten progesteron taki niski - szkoda słów ..
Cześć, cieszę się, ze wszystko teraz wyglada dobrzeHej wszystkim, obserwuje te forum od dłuższego czasu, ale z racji tego, że poprzednia ciąża była w złym miejscu nie chciałam się wychylać. Pierwszy test pozytywny 2 maja 12dp. Dziś pierwsze USG potwierdziło ciążę pęcherzyk w dobrym miejscu, odpowiedniej wielkości. Byle do przodu . Aplikacja pokazuje termin na 10 stycznia, ale może to się jeszcze zmienić.
W robocie siedze do 20...oj No… nie myśl tak. Nie możesz. Spróbuje sobie może wyjść na spacer, albo włącz film. Przynajmniej spróbuj myśleć o czymś innym.
o kurde… ale jeszcze godzina. Powiem Ci, ze jak siedzę w pracy, to tez mnie takie myśli częściej nachodzą.W robocie siedze do 20...