reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Pewnie nie[emoji106][emoji106] ale tak mi lekarz mówił. Pamiętam że w pierwszej ciąży też zakazał grejpfruta i coś jeszcze już nie pamiętam... Na następnej wizycie go podpytam.

Jakby co dziewczyny na stronie mamaginekolog segregatory jestem w ciąży są w promocji. Ja polecam można całą dokumentację trzymać i pisać np wagę wizyty itp
Tez polecam, miałam w ciąży z córką i wczoraj jak się okazało, ze jest serduszko to zamowiłam 🙈

Mam dokładnie tak samo, raz super myśli, myślę już co mi się podoba dla maluszków a za chwilę smutki biorą i jakieś rozmyślania że coś może jest źle...
Dziewczyny też tak macie że przez jakiś czas macie mega super myśli i wogole że jest dobrze i super i tak będzie a za chwile macie zjazd i zakładacie najczarniejsze scenariusze ? Że będzie źle i niedobrze ?

a dzisiaj jak Twoje samopoczucie? U mnie tak w miarę… nawet mdłości troszkę mniejsze. Chyba po kapuśniaku 🙈😂
A tak wiesz ... wczoraj było super jak zobaczyłam ten pęcherzyk .. a dzisiaj się martwię bo czekam na wyniki drugiej bety , zrobiłam ostatani raz krew i ten progesteron i sobie wkręcam ze ta beta to już jest spadkowa ... bo ten progesteron taki niski - szkoda słów ..

A tak wiesz ... wczoraj było super jak zobaczyłam ten pęcherzyk .. a dzisiaj się martwię bo czekam na wyniki drugiej bety , zrobiłam ostatani raz krew i ten progesteron i sobie wkręcam ze ta beta to już jest spadkowa ... bo ten progesteron taki niski - szkoda słów ..
oj No… 😞nie myśl tak. Nie możesz. Spróbuje sobie może wyjść na spacer, albo włącz film. Przynajmniej spróbuj myśleć o czymś innym. 🙏

Hej wszystkim, obserwuje te forum od dłuższego czasu, ale z racji tego, że poprzednia ciąża była w złym miejscu nie chciałam się wychylać. Pierwszy test pozytywny 2 maja 12dp. Dziś pierwsze USG potwierdziło ciążę 😊 pęcherzyk w dobrym miejscu, odpowiedniej wielkości. Byle do przodu 🤗 . Aplikacja pokazuje termin na 10 stycznia, ale może to się jeszcze zmienić.
Cześć, cieszę się, ze wszystko teraz wyglada dobrze :)

reklama
Do góry