reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Kochane nie martwcie się brakiem objawów. Ja w pierwszej ciąży czułam się świetnie, nie byłam śpiąca, nie miałam mdłości, wszystko normalnie jadlam. A teraz... Poprzednie dwa tyg totalny brak apetytu mdłości, spie do 11 plus drzemka w ciągu dnia, nie jem tego co lubiłam, i tamten tydz straszna zgaga w nocy.

Powiem wam, że posiadanie już dziecka i bycie sennym nie idzie w parze .. za chiny nie można odpocząć gdy najdzie Cię chęć na zmrużenie oka ... ziewam i ziewam akurat teraz kiedy on najbardziej chce się bawić:p byle do 19 i padnie:p A ja razem z nim:D

Sama prawda[emoji1787][emoji173]
Powiem wam, że posiadanie już dziecka i bycie sennym nie idzie w parze .. za chiny nie można odpocząć gdy najdzie Cię chęć na zmrużenie oka ... ziewam i ziewam akurat teraz kiedy on najbardziej chce się bawić:p byle do 19 i padnie:p A ja razem z nim:D

Wczoraj 529, przedwczoraj 360 🍀 oby było dobrze 🙉

Załączniki

• FC136CC1-B7B8-4368-B380-4D5860699FC8.jpeg
    FC136CC1-B7B8-4368-B380-4D5860699FC8.jpeg
    85,1 KB · Wyświetleń: 63
Hej wszystkim, obserwuje te forum od dłuższego czasu, ale z racji tego, że poprzednia ciąża była w złym miejscu nie chciałam się wychylać. Pierwszy test pozytywny 2 maja 12dp. Dziś pierwsze USG potwierdziło ciążę 😊 pęcherzyk w dobrym miejscu, odpowiedniej wielkości. Byle do przodu 🤗 . Aplikacja pokazuje termin na 10 stycznia, ale może to się jeszcze zmienić.

Hej wszystkim, obserwuje te forum od dłuższego czasu, ale z racji tego, że poprzednia ciąża była w złym miejscu nie chciałam się wychylać. Pierwszy test pozytywny 2 maja 12dp. Dziś pierwsze USG potwierdziło ciążę 😊 pęcherzyk w dobrym miejscu, odpowiedniej wielkości. Byle do przodu 🤗 . Aplikacja pokazuje termin na 10 stycznia, ale może to się jeszcze zmienić.
Trzymamy kciuki♥️

Hej dziewczyny czy pijecie herbatę? Jak tak to jaką? Ja lubię zieloną ale czytam że nie jest wskazana bo źle wpływa na wchłanianie się kwasu foliowego. Niby koper włoski i rumianek jest ok. ?

reklama
Nie można pić zielonej i miętowej. Jakąś owocowa niewskazane tylko kurcze lekarz mówił a wyleciało mi z głowy bo i tak nie pije
Hej dziewczyny czy pijecie herbatę? Jak tak to jaką? Ja lubię zieloną ale czytam że nie jest wskazana bo źle wpływa na wchłanianie się kwasu foliowego. Niby koper włoski i rumianek jest ok. ?

Do góry