reklama
Mama32@
Fanka BB :)
Kochane nie martwcie się brakiem objawów. Ja w pierwszej ciąży czułam się świetnie, nie byłam śpiąca, nie miałam mdłości, wszystko normalnie jadlam. A teraz... Poprzednie dwa tyg totalny brak apetytu mdłości, spie do 11 plus drzemka w ciągu dnia, nie jem tego co lubiłam, i tamten tydz straszna zgaga w nocy.
Powiem wam, że posiadanie już dziecka i bycie sennym nie idzie w parze .. za chiny nie można odpocząć gdy najdzie Cię chęć na zmrużenie oka ... ziewam i ziewam akurat teraz kiedy on najbardziej chce się bawić byle do 19 i padnie A ja razem z nim
Karolina2495
Sama prawda[emoji1787][emoji173]
Powiem wam, że posiadanie już dziecka i bycie sennym nie idzie w parze .. za chiny nie można odpocząć gdy najdzie Cię chęć na zmrużenie oka ... ziewam i ziewam akurat teraz kiedy on najbardziej chce się bawić byle do 19 i padnie A ja razem z nim
monnkej
Na pewnoWczoraj 529, przedwczoraj 360 oby było dobrze
Hej wszystkim, obserwuje te forum od dłuższego czasu, ale z racji tego, że poprzednia ciąża była w złym miejscu nie chciałam się wychylać. Pierwszy test pozytywny 2 maja 12dp. Dziś pierwsze USG potwierdziło ciążę pęcherzyk w dobrym miejscu, odpowiedniej wielkości. Byle do przodu . Aplikacja pokazuje termin na 10 stycznia, ale może to się jeszcze zmienić.
M
Majula2112
Gość
Trzymamy kciukiHej wszystkim, obserwuje te forum od dłuższego czasu, ale z racji tego, że poprzednia ciąża była w złym miejscu nie chciałam się wychylać. Pierwszy test pozytywny 2 maja 12dp. Dziś pierwsze USG potwierdziło ciążę pęcherzyk w dobrym miejscu, odpowiedniej wielkości. Byle do przodu . Aplikacja pokazuje termin na 10 stycznia, ale może to się jeszcze zmienić.
reklama
Lusia125
Nie można pić zielonej i miętowej. Jakąś owocowa niewskazane tylko kurcze lekarz mówił a wyleciało mi z głowy bo i tak nie pije
Hej dziewczyny czy pijecie herbatę? Jak tak to jaką? Ja lubię zieloną ale czytam że nie jest wskazana bo źle wpływa na wchłanianie się kwasu foliowego. Niby koper włoski i rumianek jest ok. ?
Podziel się: