Aga87lan
Fanka BB :)
Musi !Wczoraj 529, przedwczoraj 360 oby było dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musi !Wczoraj 529, przedwczoraj 360 oby było dobrze
Nie można pić zielonej i miętowej. Jakąś owocowa niewskazane tylko kurcze lekarz mówił a wyleciało mi z głowy bo i tak nie pi
Ja mam źle myśli bo piłam herbatę zieloną i ziołową...Dziewczyny też tak macie że przez jakiś czas macie mega super myśli i wogole że jest dobrze i super i tak będzie a za chwile macie zjazd i zakładacie najczarniejsze scenariusze ? Że będzie źle i niedobrze ?
Ojej a to nie można ????? Ja pije zieloną !Ja mam źle myśli bo piłam herbatę zieloną i ziołową...
No właśnie nie można podobno źle wpływa na wchłanianie się kwasu foliowego.Ojej a to nie można ????? Ja pije zieloną !
właśnie ja tak mam… bałam się już, ze jestem jedna jedyna i coś ze mną nie jest tak jak być powinno. :/Dziewczyny też tak macie że przez jakiś czas macie mega super myśli i wogole że jest dobrze i super i tak będzie a za chwile macie zjazd i zakładacie najczarniejsze scenariusze ? Że będzie źle i niedobrze ?
No dobra ale nie dajmy się zwariować ... nie zaszkodzi jedna filiżanka raz na jakiś czas ...No właśnie nie można podobno źle wpływa na wchłanianie się kwasu foliowego.
No dobra ale nie dajmy się zwariować ... nie zaszkodzi jedna filiżanka raz na jakiś czas ...
To przybij piątkęwłaśnie ja tak mam… bałam się już, ze jestem jedna jedyna i coś ze mną nie jest tak jak być powinno. :/