reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Witam wszystkie przyszłe Mamusie♥️niespodziewanie do Was dołączam..w lekkim szoku i obawach co to będzie..czy sobie poradzę z dwójką małych dzieci bo obok śpi mój 7 miesięczny Skarbuś a w brzuszku już jest nowy lokator..miał lub ma ktoś podobnie jak ja?chciałam troszkę poczekać z drugim dzidziusiem no ale widocznie tak miało być..termin z aplikacji mam na 9 stycznia :)

reklama
Aga jak masz leki to pewnie znowu pójdzie do góry, a beta piękna [emoji4]
Przyszła moja beta :) w czwartek było 42,4 a wczoraj 908 ! Kalkulator pokazuje w normie [emoji16]Ale za to dziewczyny progesteron mi cholernie spadł..jest w dolnej granicy ! 11,8 a norma jest od 11 ... zaczekam się teraz tym martwić , przecież w środę miałam 28. Dobrze że dała mi Ginka wczoraj leki ..
Witaj, będzie nieduża różnica wieku między dzieciaczkami a to ma swoje plusy [emoji4] maluszek troszkę podrosnie i będą we dwójkę się świetnie bawić [emoji3059] a ty dasz rade napewno [emoji4] gratuluje
Ja będę mama po raz 4 [emoji6] też zupełnie niespodziewanie... U mnie dość duża różnica będzie bo najstarsza ma 13 lat, potem 10 i 3 latka [emoji3059] także mam nadzieję że też sobie poradzę z taką gromadką [emoji3590]
Witam wszystkie przyszłe Mamusie[emoji3531]niespodziewanie do Was dołączam..w lekkim szoku i obawach co to będzie..czy sobie poradzę z dwójką małych dzieci bo obok śpi mój 7 miesięczny Skarbuś a w brzuszku już jest nowy lokator..miał lub ma ktoś podobnie jak ja?chciałam troszkę poczekać z drugim dzidziusiem no ale widocznie tak miało być..termin z aplikacji mam na 9 stycznia :)

Witam wszystkie przyszłe Mamusie♥️niespodziewanie do Was dołączam..w lekkim szoku i obawach co to będzie..czy sobie poradzę z dwójką małych dzieci bo obok śpi mój 7 miesięczny Skarbuś a w brzuszku już jest nowy lokator..miał lub ma ktoś podobnie jak ja?chciałam troszkę poczekać z drugim dzidziusiem no ale widocznie tak miało być..termin z aplikacji mam na 9 stycznia :)
Cześć kochana :) miło Nam ❤️ Słyszałam że takie różnice wieku są najlepsze , dzieci podrosną i się świetnie razem sobą zajmują . U mnie różnica wieku 11 lat 🙈

Aga jak masz leki to pewnie znowu pójdzie do góry, a beta piękna [emoji4]Witaj, będzie nieduża różnica wieku między dzieciaczkami a to ma swoje plusy [emoji4] maluszek troszkę podrosnie i będą we dwójkę się świetnie bawić [emoji3059] a ty dasz rade napewno [emoji4] gratuluje
Ja będę mama po raz 4 [emoji6] też zupełnie niespodziewanie... U mnie dość duża różnica będzie bo najstarsza ma 13 lat, potem 10 i 3 latka [emoji3059] także mam nadzieję że też sobie poradzę z taką gromadką [emoji3590]
Zastanawiam się skąd taki drastyczny spadek ? Zaczęłam się tym kurczę martwić - mąż już mi na poważnie mówi że mam trochę przestać o tym wszystkim myśleć bo sfiksuję ... no ale to się tak nie da 😏

Nie, nic nie biorę. Ale przy biochemicznej progesteron miałam 17, a teraz 37. Gin powiedział że wynik dobry wiec nie muszę nic brać 😊 tak po prostu się pytam...
Oki :) już się przestraszyłam, ze coś nie tak, ze coś powinnam brać :p u mnie nie było żadnej diagnostyki dlaczego biochem, ogólnie jeśli przed miesiączką się nie robi testów to one tak naprawdę bardzo często się zdarzają, a jak już się zagniezdzi i wszystko dobrze to trzeba być dobrej myśli :) u mnie to mogło być związane z tym, ze ja mam Rh- a mąż Rh+, ale to tylko moje przypuszczenia :)

Masz luteine albo duphaston? Jeżeli tak to progesteron pójdzie napewno w górę po kilku dniach bo się uzupełni z leków [emoji4]tak mi się wydaje
Zastanawiam się skąd taki drastyczny spadek ? Zaczęłam się tym kurczę martwić - mąż już mi na poważnie mówi że mam trochę przestać o tym wszystkim myśleć bo sfiksuję ... no ale to się tak nie da [emoji57]

Mam dużo obaw,Synek jest bardzo grzeczny,nie mieliśmy kolek,problemów z jedzeniem czy innych więc po cichu liczę że teraz też tak będzie i jakoś sobie poradzimy..dziękuję za miłe powitanie ♥️♥️♥️♥️♥️

reklama
Hej dziewczyny! Jak się macie?
Jeeej ja się trochę obawiam jak to będzie z wagą po ciąży... Nie wiem czy wy też tak macie ale ja to się czuje jakbym puchła...troche mnie to przeraża. Czuję się taka napompowana, wzdęta... W 1 straconej ciąży miałam to samo... do 12 tygodnia miałam 6kg na plusie. Szok. Jak jest u was? 🥺

Do góry