reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dziewczyny! Jest wynik bety!!!
poniedziałek: 127
dzisiaj 4+5 : 463
Jest ładny przyrost, ryczę jak bóbr❤️🙏🙏🙏

Załączniki

• CF665AF6-305B-4241-89F9-D68229854F1B.jpeg
    CF665AF6-305B-4241-89F9-D68229854F1B.jpeg
    71,9 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Dziewczyny czy miałyście tak że według ostatniej miesiączki jestem w 6 tygodniu , i lekarz powiedział że echo zarodka słabo wyczuwalne czy mam się bać ? Czy po prostu może okazać się że ciąża jest młodsza ? Lekarz nie powiedział mi nic konkretnego tylko tyle że musimy teraz patrzeć jak to będzie się rozwijać

Dziewczyny czy miałyście tak że według ostatniej miesiączki jestem w 6 tygodniu , i lekarz powiedział że echo zarodka słabo wyczuwalne czy mam się bać ? Czy po prostu może okazać się że ciąża jest młodsza ? Lekarz nie powiedział mi nic konkretnego tylko tyle że musimy teraz patrzeć jak to będzie się rozwijać
Słabo widoczne przepraszam

Jeśli owulacja nie była monitorowana to mogła być później, a mogło być też tak, że zagnieżdżenie było późno. Nie ma się co martwić niepotrzebnie.

Jeśli owulacja nie była monitorowana to mogła być później, a mogło być też tak, że zagnieżdżenie było późno. Nie ma się co martwić niepotrzebnie.
Właśnie narazie nie biorę tego pod uwagę cieszę się że jest moja gwiazdeczka ❤️ bo we wtorek byłam u innego lekarza to powiedział mi że podejrzewa puste jajo aż mnie coś skręcało mówię nie możliwe , cała noc się martwiłam a wczoraj dowiedziałam się że jest ❤️ zobaczcie jaką jest różnica sprzęt a sprzęt 😊 we wtorek było robione USG normlanie a z wczoraj jest dopochowo

Załączniki

• IMG20210511221713.jpg
    IMG20210511221713.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 78
  • IMG20210512170201.jpg
    IMG20210512170201.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry