reklama
Mamazbb
Fanka BB :)
Piękny przyrost [emoji3590] ja czekam na swój wynik ale będzie pewnie dopiero po 18 także jeszcze troszkę
Dziewczyny! Jest wynik bety!!!
poniedziałek: 127
dzisiaj 4+5 : 463
Jest ładny przyrost, ryczę jak bóbr[emoji3590][emoji120][emoji120][emoji120]
olenaa28
Aktywna w BB
O jaaa ale ekstra Mamy podobnie ja poniedziałek 153 dziś 4+4 i 529 Super to pewnie będziemy na podobnym etapieDziewczyny! Jest wynik bety!!!
Jest ładny przyrost, ryczę jak bóbr
Mona.lisa
Bardzo prawdopodobne ze tez mam 4+4 bo nie miałam monitoringu a dwie aplikacje pokazują mi różnieO jaaa ale ekstra Mamy podobnie ja poniedziałek 153 dziś 4+4 i 529 Super to pewnie będziemy na podobnym etapie
olenaa28
Aktywna w BB
Ja tez nie miałam monitoringu ale pani doktor mi na usg wczoraj wpisała 4+3 wiec sobie dodaje od tego do przoduBardzo prawdopodobne ze tez mam 4+4 bo nie miałam monitoringu a dwie aplikacje pokazują mi różnie
Ciekawa996
Aktywna w BB
Dziewczyny czy miałyście tak że według ostatniej miesiączki jestem w 6 tygodniu , i lekarz powiedział że echo zarodka słabo wyczuwalne czy mam się bać ? Czy po prostu może okazać się że ciąża jest młodsza ? Lekarz nie powiedział mi nic konkretnego tylko tyle że musimy teraz patrzeć jak to będzie się rozwijać
Ciekawa996
Aktywna w BB
Słabo widoczne przepraszamDziewczyny czy miałyście tak że według ostatniej miesiączki jestem w 6 tygodniu , i lekarz powiedział że echo zarodka słabo wyczuwalne czy mam się bać ? Czy po prostu może okazać się że ciąża jest młodsza ? Lekarz nie powiedział mi nic konkretnego tylko tyle że musimy teraz patrzeć jak to będzie się rozwijać
Mama32@
Jeśli owulacja nie była monitorowana to mogła być później, a mogło być też tak, że zagnieżdżenie było późno. Nie ma się co martwić niepotrzebnie.Dziewczyny czy miałyście tak że według ostatniej miesiączki jestem w 6 tygodniu , i lekarz powiedział że echo zarodka słabo wyczuwalne czy mam się bać ? Czy po prostu może okazać się że ciąża jest młodsza ? Lekarz nie powiedział mi nic konkretnego tylko tyle że musimy teraz patrzeć jak to będzie się rozwijać
Ciekawa996
Aktywna w BB
Właśnie narazie nie biorę tego pod uwagę cieszę się że jest moja gwiazdeczka bo we wtorek byłam u innego lekarza to powiedział mi że podejrzewa puste jajo aż mnie coś skręcało mówię nie możliwe , cała noc się martwiłam a wczoraj dowiedziałam się że jest zobaczcie jaką jest różnica sprzęt a sprzęt we wtorek było robione USG normlanie a z wczoraj jest dopochowoJeśli owulacja nie była monitorowana to mogła być później, a mogło być też tak, że zagnieżdżenie było późno. Nie ma się co martwić niepotrzebnie.
Załączniki
reklama
AliceinWonderland
Gratulacje!!!! Oby już było z górki i bez problemów <3Dziewczyny! Jest wynik bety!!!
Jest ładny przyrost, ryczę jak bóbr
Podziel się: