reklama
G
guest-1691259937
Gość
ale ja też! I dokładnie tak jak Ty, również się stresuje. Tak bardzo chcę, żeby wszystko było dobrze. Nic innego się nie liczy. I tak dużo myśli w głowie, prawda?Tobie tez gratuluje Wsparcie jest najważniejsze! Tym bardziej że to jest moja pierwsza ciąża i troszkę się stresuje
Aksamitka28
Fanka BB :)
Nie pamiętam, które zdjęcie wstawiłam ale krwiak jest oddalony trochę od maluszka na nie powiększonym zdjęciu ten zarodek to taki mikrusek 20 maja już kolejne usg, to zobaczymy czy wszystko jest jak należy Przyznam Wam, że cały czas mam jakieś obawy...a to jakaś mikro niteczka krwi i już myślę o kupieniu duphastonu i więcej się nie pojawia tu coś zaboli, tu zasypiam może jak usłyszę serduszko i będzie ok. To się trochę uspokojęTo Ty masz krwiaczka nie ? Na zdjęciu które wstawiłas jest pokazane jak mierzony jest ten krwiak a z boku widać zarodek
Urs_ula
Zaciekawiona BB
Zdecydowanie za dużo myśli Póki co najważniejsza jest wizyta u lekarza i później planowanie kolejnych akcjiale ja też! I dokładnie tak jak Ty, również się stresuje. Tak bardzo chcę, żeby wszystko było dobrze. Nic innego się nie liczy. I tak dużo myśli w głowie, prawda?
Aksamitka28
Aż poszukałam oczywiście, że na zdjęciu jest mierzony krwiakTo Ty masz krwiaczka nie ? Na zdjęciu które wstawiłas jest pokazane jak mierzony jest ten krwiak a z boku widać zarodek
Aksamitka28
Aga87lan dobrze zwróciła uwagę wstawiłam zdjęcie, gdzie mierzony był krwiak kluska jest mikro kijanką przyklejoną do ciałka żółtegoJa nie widzę tu zarodka, jest ciałko żółte, zarodek zawsze przyklejony do cialka żółtego i w jaju płodowym, to co zaznaczone pomiarami to nie zarodek
G
guest-1691259937
Gość
takDziewczyny mam głupie pytanie
Czy wy zdejmujecie buty na fotelu u gina?
Mimimka89
DziękujęTego Ci życzę, trzymam kciuki
reklama
Mimimka89
O to daj koniecznie znać jak po wizycie. Będę wiedziała na co się nastawiać To twoja pierwsza ciąża?Ja mam wizytę w poniedziałek i też będę miała 5t 5d też liczę na to że już będzie widać dziś chyba zaczęły mi się delikatne mdłości bo pierwszy raz na zapach miałam odruch wymiotny a z drugiej strony się cieszę bo do tej pory poza delikatnie bolący piersiami nie było żadnych objaw
Podziel się: