G
guest-1691259937
Gość
rozumiem, czyli to pierwsze dzieciątko. A mogę zapytać w jakim wieku jesteś? Domniemam, że 32?Druga, z tym że pierwsza zakończyła się w 12 tygodniu. Więc też jestem zielona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rozumiem, czyli to pierwsze dzieciątko. A mogę zapytać w jakim wieku jesteś? Domniemam, że 32?Druga, z tym że pierwsza zakończyła się w 12 tygodniu. Więc też jestem zielona
Kurcze...faktycznie, to będzie połowa 6 tygodnia i wiedziałam, że coś namieszam przepraszam. W takim razie ten szkrab ma na foto 1,63mm, daj maluchowi tydzień i się pokażeW połowie 5? Wyżej pisałaś, że 5+3[emoji848]
Lekarz podał zarodek 1,63mm i pozwolę sobie ufać lekarzowi. Pokazał ciałko żółte itd. zresztą rozmiar zarodka był adekwatny do wieku ciążyJa nie widzę tu zarodka, jest ciałko żółte, zarodek zawsze przyklejony do cialka żółtego i w jaju płodowym, to co zaznaczone pomiarami to nie zarodek
27rozumiem, czyli to pierwsze dzieciątko. A mogę zapytać w jakim wieku jesteś? Domniemam, że 32?
sugerowałam się 89 w loginie
No to super ja tylko mowie, ze nie widzę nic na tym zdjęciu (w sensie ciałko żółte tylko widzę) skoro lekarz mówi, ze wszystko jest na miejscu to tak jestLekarz podał zarodek 1,63mm i pozwolę sobie ufać lekarzowi. Pokazał ciałko żółte itd.
To Ty masz krwiaczka nie ? Na zdjęciu które wstawiłas jest pokazane jak mierzony jest ten krwiak a z boku widać zarodekLekarz podał zarodek 1,63mm i pozwolę sobie ufać lekarzowi. Pokazał ciałko żółte itd. zresztą rozmiar zarodka był adekwatny do wieku ciąży
A to taki przypadeksugerowałam się 89 w loginie
Ja byłam w sobotę 5+2 i był pęcherzyk żółtkowy, pani doktor kazała przyjść po tygodniu żeby było cokolwiek widaćja mam tak samo. Chciałam iść do gina jak tylko zrobiłam test. Ale siostra mnie ogarnęła, ze i tak nic nie będzie widać i bez sensu zapłacę za wizytę. Ale to są takie emocje… z resztą sama wiesz
Ja mam wizytę we wtorek i będzie 5 t 5d mam nadzieję że zobaczę coś pięknegoJa byłam w sobotę 5+2 i był pęcherzyk żółtkowy, pani doktor kazała przyjść po tygodniu żeby było cokolwiek widać