reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Cudowne wieści dziewczyny [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
A ja się chciałam pochwalić że byłam dziś u gina i wszystko było ładnie widać, okazało się, że wszystko jest w porządku [emoji3059] cieszę się, bo się zestrachałam strasznie [emoji188][emoji74]
Juz po wizycie, wszystko jest dobrze, serduszko bije [emoji7] 6t5d wg USG. Az sie wzruszylam[emoji1768]

Gratuluje serduszek ❤️ Tez bym już chciała 🙈 na razie udało mi się zaklepać wizytę do lekarza u którego prowadziłam ciąże z córką na czwartek, ale to będzie 5t6d wg OM wiec nie łudzę się, ze już będzie

Dzień dobry dziewczyny! Ja już nie śpię, bo już jest tak parno w pokoju, ze nie idzie. Zycze Wam przyjemnego dnia ❣️

Na też już nie śpię... mój gagatek już od 5.45 grasuje:D nawet w łazience jest ze mną, kiedy ogarniam się do pracy:p
20210512_071652.jpeg

Witam się i ja:) ja tez dziś wcześnie wstałam bo moja najmłodsza od 4.30 jest pełna energii [emoji2368] ja za to średnio bo wstawalam w nocy chyba z 10 razy na siusiu, dziś wypada bardzo smutny dzień dla mnie, 1 rocznica śmierci mojej mamusi [emoji25] nie wiem kiedy minol ten rok, ja dalej nie potrafię się z tym pogodzić... [emoji17]
Miłego dnia dla wszystkich

reklama
Dzień dobry dziewczyny :) ja dziś wstałam koło 7 totalnie rozwalona... Chyba bierze mnie jakieś przeziębienie... muszę pogonić T po cytrynę i imbir, oprócz tego biorę sobie witaminę C, cynk i D, oby się nie rozkręciło, wczoraj przyszły wyniki badań i wyszła. I lekka infekcja dróg moczowych... znowu... córka tez w domu została od wczoraj bo ma katar i jestem już tak zmęczona 🙈🙈🙈 praca, ciąża, przeziębienie i jeszcze dodatkowe obowiązki, jeść, baw się, daj to, daj tamto, ciagle coś, chce na L4 🙈🙈🙈😒😒😒 chociaż praca mi odejdzie... Ale,iesze się przemęczyć jeszcze trochę...

Do góry