Aga87lan
Fanka BB :)
Juz po wizycie, wszystko jest dobrze, serduszko bije [emoji7] 6t5d wg USG. Az sie wzruszylam[emoji1768]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz po wizycie, wszystko jest dobrze, serduszko bije [emoji7] 6t5d wg USG. Az sie wzruszylam[emoji1768]
wszystko będzie dobrze trzymam kciuki i koniecznie daj znać poCześć dziewczyny.
Jutro mam wizytę, stresa mam.
W tamtym roku w styczniu miałam ciążę pozamaciczną, później w czerwcu biochemiczną i to potęguje mój strach przed jutrzejszą wizytą.
Ja nie widzę tu zarodka, jest ciałko żółte, zarodek zawsze przyklejony do cialka żółtego i w jaju płodowym, to co zaznaczone pomiarami to nie zarodekNie chcę nikogo stresować, bo każda ciąża jest inna ale u mnie w 5t3d był taki obraz USG i zarodek
byłoby fajnie Na razie zostaje mi czekać.Może to jakiś błąd w laboratorium? W każdym bądź razie jeżeli @ nie przyjdzie powtórz może betę za jakieś 3 dni...
A ja się chciałam pochwalić że byłam dziś u gina i wszystko było ładnie widać, okazało się, że wszystko jest w porządku [emoji3059] cieszę się, bo się zestrachałam strasznie [emoji188][emoji74]