reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Witam się i ja:) ja tez dziś wcześnie wstałam bo moja najmłodsza od 4.30 jest pełna energii [emoji2368] ja za to średnio bo wstawalam w nocy chyba z 10 razy na siusiu, dziś wypada bardzo smutny dzień dla mnie, 1 rocznica śmierci mojej mamusi [emoji25] nie wiem kiedy minol ten rok, ja dalej nie potrafię się z tym pogodzić... [emoji17]
Miłego dnia dla wszystkich
Przytulam ❤️

reklama
Witam się i ja:) ja tez dziś wcześnie wstałam bo moja najmłodsza od 4.30 jest pełna energii [emoji2368] ja za to średnio bo wstawalam w nocy chyba z 10 razy na siusiu, dziś wypada bardzo smutny dzień dla mnie, 1 rocznica śmierci mojej mamusi [emoji25] nie wiem kiedy minol ten rok, ja dalej nie potrafię się z tym pogodzić... [emoji17]
Miłego dnia dla wszystkich
Trzymaj się kochana, mama czuwa nad Tobą 🤍

Hej dziewczyny! I ja dołączam do grona mamuś styczniowych. Apka pokazuje 12.01.2022. Za tydzień wizyta u ginekologa- stres ogromny. Bardzo bym chciała, żeby wszystko było ok. To moja pierwsza ciąża, wyczekana. Miałam trochę problemów chwile przed zajściem z szyjką macicy i boję się, ze może to mieć wpływ na dzidzię. Dodatkowo tsh też za wysokie.

Hej dziewczyny! I ja dołączam do grona mamuś styczniowych. Apka pokazuje 12.01.2022. Za tydzień wizyta u ginekologa- stres ogromny. Bardzo bym chciała, żeby wszystko było ok. To moja pierwsza ciąża, wyczekana. Miałam trochę problemów chwile przed zajściem z szyjką macicy i boję się, ze może to mieć wpływ na dzidzię. Dodatkowo tsh też za wysokie.
Gratulacje ❤️ będzie dobrze! Ja mam termin na 13 stycznia 😎 także podobnie 😍

Jak ja to z poprzedniej ciąży znam 😢 Pamietam jak przeddzień poronienia rozmawiałam z mamą i mowilam (jak ja w tej ciąży super się czuję, ani mdłości, ani żadnych bólów, jakbym w ciąży nie była...)
A teraz cieszą mnie każde dolegliwości, pare razy dziennie dotykam piersi żeby poczuć, jak bolą 🙈🙈🙈 teraz coś pobolewa jakby macica, takie boleści miałam w pierwszej ciąży która skończyła się pozytywnie ❤️
Mam dokładnie to samo... 🥺 W pierwszej ciąży nic mi nie dokuczało oprócz częstego chodzenia na siusiu... A teraz jak coś mnie zaboli, zaciągnie 2 brzuchu to taka ulgę czuję... Piersi mnie bolaly w sumie może jeden dzień ale póki co cisza. W dalszym ciągu utrzymuja się silne zawroty głowy, senność i minimalne mulenie. Ech ile to kobiety są w stanie nieść dla dobra dziecka ❤️

I tak to się zaczęło ❤️

Załączniki

• IMG_8752.jpg
    IMG_8752.jpg
    103,6 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry