reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Witam się i ja:) ja tez dziś wcześnie wstałam bo moja najmłodsza od 4.30 jest pełna energii [emoji2368] ja za to średnio bo wstawalam w nocy chyba z 10 razy na siusiu, dziś wypada bardzo smutny dzień dla mnie, 1 rocznica śmierci mojej mamusi [emoji25] nie wiem kiedy minol ten rok, ja dalej nie potrafię się z tym pogodzić... [emoji17]
Miłego dnia dla wszystkich
Przytulam ❤️

reklama
Witam się i ja:) ja tez dziś wcześnie wstałam bo moja najmłodsza od 4.30 jest pełna energii [emoji2368] ja za to średnio bo wstawalam w nocy chyba z 10 razy na siusiu, dziś wypada bardzo smutny dzień dla mnie, 1 rocznica śmierci mojej mamusi [emoji25] nie wiem kiedy minol ten rok, ja dalej nie potrafię się z tym pogodzić... [emoji17]
Miłego dnia dla wszystkich
Trzymaj się kochana, mama czuwa nad Tobą 🤍

Hej dziewczyny! I ja dołączam do grona mamuś styczniowych. Apka pokazuje 12.01.2022. Za tydzień wizyta u ginekologa- stres ogromny. Bardzo bym chciała, żeby wszystko było ok. To moja pierwsza ciąża, wyczekana. Miałam trochę problemów chwile przed zajściem z szyjką macicy i boję się, ze może to mieć wpływ na dzidzię. Dodatkowo tsh też za wysokie.

Hej dziewczyny! I ja dołączam do grona mamuś styczniowych. Apka pokazuje 12.01.2022. Za tydzień wizyta u ginekologa- stres ogromny. Bardzo bym chciała, żeby wszystko było ok. To moja pierwsza ciąża, wyczekana. Miałam trochę problemów chwile przed zajściem z szyjką macicy i boję się, ze może to mieć wpływ na dzidzię. Dodatkowo tsh też za wysokie.
Gratulacje ❤️ będzie dobrze! Ja mam termin na 13 stycznia 😎 także podobnie 😍

Jak ja to z poprzedniej ciąży znam 😢 Pamietam jak przeddzień poronienia rozmawiałam z mamą i mowilam (jak ja w tej ciąży super się czuję, ani mdłości, ani żadnych bólów, jakbym w ciąży nie była...)
A teraz cieszą mnie każde dolegliwości, pare razy dziennie dotykam piersi żeby poczuć, jak bolą 🙈🙈🙈 teraz coś pobolewa jakby macica, takie boleści miałam w pierwszej ciąży która skończyła się pozytywnie ❤️
Mam dokładnie to samo... 🥺 W pierwszej ciąży nic mi nie dokuczało oprócz częstego chodzenia na siusiu... A teraz jak coś mnie zaboli, zaciągnie 2 brzuchu to taka ulgę czuję... Piersi mnie bolaly w sumie może jeden dzień ale póki co cisza. W dalszym ciągu utrzymuja się silne zawroty głowy, senność i minimalne mulenie. Ech ile to kobiety są w stanie nieść dla dobra dziecka ❤️

I tak to się zaczęło ❤️

Załączniki

• IMG_8752.jpg
    IMG_8752.jpg
    103,6 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry