reklama
Gwiazdka94
Fanka BB :)
Za godzinke mam pierwsze usg, trzymajcie kciuki, bo troche sie denerwuje [emoji110]
Mamazbb
Super Aga że w pracy dobrze przyjęli wiadomość i udało się dostać na wizytę w czwartek to już niedługo i zobaczysz swoją fasolke [emoji3059]
Piękna beta [emoji3059]ja chyba skocze w czwartek sprawdzić jak tam urosła [emoji846]Jadę w czwartek do mojej gin ! Na 15 mam być , będę spokojniejsza mimo wszystko ! A na drugie usg pójdę sobie już tutaj do mojego doktorka śmieszka ! Teraz jestem spokojna [emoji41]
Jej jaka cudowna wiadomość [emoji3590] piękna dzidzia rośnie [emoji3059] już nie mogę doczekać się poniedziałku, mam nadzieję też na taki widok choć według Om będzie to dopiero 6+1Aaaa i beta z wczoraj(pon) 1126 Także myślę zw przyrost jest ok W pt by po 215
Trzymam kciuki i czekam na dobrą wiadomość [emoji846] który masz teraz tydzień?Nie wytrzymałam dziewczyny i poszłam dziś na wizytę. OM 6+4 a z USG wychodzi 6+2. Biło!!!! Biło!!!! [emoji175][emoji175][emoji175][emoji175]
Za godzinke mam pierwsze usg, trzymajcie kciuki, bo troche sie denerwuje [emoji110]
Ja też idę w czwartek, na 17:00 Trzymam za Ciebie kciuki!Jadę w czwartek do mojej gin ! Na 15 mam być , będę spokojniejsza mimo wszystko ! A na drugie usg pójdę sobie już tutaj do mojego doktorka śmieszka ! Teraz jestem spokojna
Karolina2495
Gratulacje!!
Nie wytrzymałam dziewczyny i poszłam dziś na wizytę. OM 6+4 a z USG wychodzi 6+2. Biło!!!! Biło!!!! [emoji175][emoji175][emoji175][emoji175]
Gwiazdka94
Z daty owulacji 6+2, z ostatniej miesiaczki tydzien wiecejSuper Aga że w pracy dobrze przyjęli wiadomość i udało się dostać na wizytę w czwartek to już niedługo i zobaczysz swoją fasolke [emoji3059]Piękna beta [emoji3059]ja chyba skocze w czwartek sprawdzić jak tam urosła [emoji846]Jej jaka cudowna wiadomość [emoji3590] piękna dzidzia rośnie [emoji3059] już nie mogę doczekać się poniedziałku, mam nadzieję też na taki widok choć według Om będzie to dopiero 6+1 Trzymam kciuki i czekam na dobrą wiadomość [emoji846] który masz teraz tydzień?
Ja chyba niestety odpadłam - test z wczoraj był jaśniejszy niż w sobotę, więc nie wytrzymałam i jeszcze przed pracą pojechałam na betę (mimo iż obiecywałam sobie, że nie wydam na nią kasy zanim @ konkretnie się nie spóźni). Dzisiaj odebrałam wynik i mimo iż nie robiłam sobie wielkich nadziei, to jednak zdziwiło mnie że wynik jest nawet poniżej 1. Dlaczego w takim razie na testach widać drugą kreskę? Testów w życiu już trochę zrobiłam i nigdy nawet cienia cienia nie widziałam nie będąc w ciąży. @ puki co nie przyszła, więc już nie bardzo wiem, co jest grane
Załączniki
Aga87lan
Trzymam kciukiZa godzinke mam pierwsze usg, trzymajcie kciuki, bo troche sie denerwuje [emoji110]
Aga87lan
Ooo to ja już będę pooo i będę wracać do domku .. zajadę jeszcze do mojego taty na cmentarz ... cieszę się że jadę i zapale znicz .. pogadam z Nim sobie , mam nadzieje że będzie czuwałJa też idę w czwartek, na 17:00 Trzymam za Ciebie kciuki!
reklama
Lusia125
A kiedy masz dostać @?
Ja chyba niestety odpadłam - test z wczoraj był jaśniejszy niż w sobotę, więc nie wytrzymałam i jeszcze przed pracą pojechałam na betę (mimo iż obiecywałam sobie, że nie wydam na nią kasy zanim @ konkretnie się nie spóźni). Dzisiaj odebrałam wynik i mimo iż nie robiłam sobie wielkich nadziei, to jednak zdziwiło mnie że wynik jest nawet poniżej 1. Dlaczego w takim razie na testach widać drugą kreskę? Testów w życiu już trochę zrobiłam i nigdy nawet cienia cienia nie widziałam nie będąc w ciąży. @ puki co nie przyszła, więc już nie bardzo wiem, co jest grane[emoji2370]
Podziel się: