reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Nie wytrzymałam dziewczyny i poszłam dziś na wizytę. OM 6+4 a z USG wychodzi 6+2. Biło!!!! Biło!!!! 💗💗💗💗

Załączniki

• F8FB5A52-448C-455F-8594-4830EDB3C9C1.jpeg
    F8FB5A52-448C-455F-8594-4830EDB3C9C1.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 133
reklama
Super Aga że w pracy dobrze przyjęli wiadomość i udało się dostać na wizytę w czwartek :) to już niedługo i zobaczysz swoją fasolke [emoji3059]
Jadę w czwartek do mojej gin ! Na 15 mam być , będę spokojniejsza mimo wszystko ! A na drugie usg pójdę sobie już tutaj do mojego doktorka śmieszka ! Teraz jestem spokojna [emoji41]
Piękna beta [emoji3059]ja chyba skocze w czwartek sprawdzić jak tam urosła [emoji846]
Aaaa i beta z wczoraj(pon) 1126 :) Także myślę zw przyrost jest ok :) W pt by po 215:)
Jej jaka cudowna wiadomość [emoji3590] piękna dzidzia rośnie [emoji3059] już nie mogę doczekać się poniedziałku, mam nadzieję też na taki widok choć według Om będzie to dopiero 6+1
Nie wytrzymałam dziewczyny i poszłam dziś na wizytę. OM 6+4 a z USG wychodzi 6+2. Biło!!!! Biło!!!! [emoji175][emoji175][emoji175][emoji175]
Trzymam kciuki i czekam na dobrą wiadomość [emoji846] który masz teraz tydzień?
Za godzinke mam pierwsze usg, trzymajcie kciuki, bo troche sie denerwuje [emoji110]

Super Aga że w pracy dobrze przyjęli wiadomość i udało się dostać na wizytę w czwartek :) to już niedługo i zobaczysz swoją fasolke [emoji3059]Piękna beta [emoji3059]ja chyba skocze w czwartek sprawdzić jak tam urosła [emoji846]Jej jaka cudowna wiadomość [emoji3590] piękna dzidzia rośnie [emoji3059] już nie mogę doczekać się poniedziałku, mam nadzieję też na taki widok choć według Om będzie to dopiero 6+1 Trzymam kciuki i czekam na dobrą wiadomość [emoji846] który masz teraz tydzień?
Z daty owulacji 6+2, z ostatniej miesiaczki tydzien wiecej

Ja chyba niestety odpadłam :( - test z wczoraj był jaśniejszy niż w sobotę, więc nie wytrzymałam i jeszcze przed pracą pojechałam na betę (mimo iż obiecywałam sobie, że nie wydam na nią kasy zanim @ konkretnie się nie spóźni). Dzisiaj odebrałam wynik i mimo iż nie robiłam sobie wielkich nadziei, to jednak zdziwiło mnie że wynik jest nawet poniżej 1. Dlaczego w takim razie na testach widać drugą kreskę? Testów w życiu już trochę zrobiłam i nigdy nawet cienia cienia nie widziałam nie będąc w ciąży. @ puki co nie przyszła, więc już nie bardzo wiem, co jest grane🤷🏻‍♀️

Załączniki

• 7469323B-5927-4015-85EF-221FD7046605.jpeg
    7469323B-5927-4015-85EF-221FD7046605.jpeg
    650,9 KB · Wyświetleń: 131
reklama
A kiedy masz dostać @?
Ja chyba niestety odpadłam :( - test z wczoraj był jaśniejszy niż w sobotę, więc nie wytrzymałam i jeszcze przed pracą pojechałam na betę (mimo iż obiecywałam sobie, że nie wydam na nią kasy zanim @ konkretnie się nie spóźni). Dzisiaj odebrałam wynik i mimo iż nie robiłam sobie wielkich nadziei, to jednak zdziwiło mnie że wynik jest nawet poniżej 1. Dlaczego w takim razie na testach widać drugą kreskę? Testów w życiu już trochę zrobiłam i nigdy nawet cienia cienia nie widziałam nie będąc w ciąży. @ puki co nie przyszła, więc już nie bardzo wiem, co jest grane[emoji2370]

Do góry