To mdłości jeszcze przed tobą oby były delikatne i mało męcząceWedług aplikacji ciąża + 4 t 5d
reklama
Mimimka89
Fanka BB :)
Oj powiem szczerze że chyba wolałabym rzygać dalej niż widzieć... W 1 ciąży nie miałam żadnych objawów żadnych...i się skończyło w 12 tyg... Więc wyglądam tych objawów. Ale jakoś sobie nie wyobrażam tych wymiotówTo mdłości jeszcze przed tobą oby były delikatne i mało męczące
AliceinWonderland
Dzięki, pocieszyłaś mnie Trzymam za Ciebie kciuki w czwartek w takim razie!Powinnaś ja poszłam w połowie 5 tygodnia i był zarodek. Niby wcześnie ale lekarz i ja się cieszyliśmy, bo mam małego krwiaka i dostałam kilka zaleceń powiedział, że w 2 tygodnie powinien się ładnie wchłonąć i tej wersji się trzymam czwartek jak wyrocznia
to miałaś szczęście najczęściej widać +/- 6t+, potwierdził to i profesor z Poznańskiego szpitala i moja ginekolog. Wiec dziewczyny nie martwcie się. Każdy ma swój czasNie chcę nikogo stresować, bo każda ciąża jest inna ale u mnie w 5t3d był taki obraz USG i zarodek
Aga87lan
Jest przepiękna pogoda ! Ja dzisiaj powiedziałam kierownikowi , nie spodziewałam się takiej miłej reakcji z jego strony Mogę pracować na szczególnych zasadach , jak tylko coś się będzie działo od razu mam dzwonić albo mówić .. od razu będę mogła jechać do domu . Nie mam ciężkiej pracy , oczywiście jestem też kasjerem ale dużo czasu poświęcam reklamacją czy udzielaniu rat , nie mam wymuszonej pozycji stojącej , mogę usiąść w każdej chwili.. teraz jak już wiedzą jest mi lżej i bardziej mogę się cieszyć , mój przełożony był zawsze wobec mnie lojalny .. dlatego powiedziałam mu że ja nie potrafię trzymać tego w tajemnicy , że na chwile obecna nie mam nic od ginekologa bo pierwsza wizytę mam pod koniec miesiąca .. I proszę o przymkniecie oka gdy w razie nagłej sytuacji będę musiała jechać do lekarza .. ale bez dwóch zdań - pogratulował i trzyma mocno kciuki żeby było wszystko dobrze ! Mam nie dopuszczać do siebie złych myśli i patrzeć na swoje zdrowie , zależało mi aby wiedział bo musza kogoś przygotować na moje stanowisko , a nie jest to łatwe .. ja sama uczyłam się rok i nadal sie uczę teraz mogę spokojnie iść do pracy nie martwiąc się że ktoś będzie coś podejrzewał ale wiecie ... dopadły mnie myśli ze na pierwszej wizycie może być coś nie tak ...Ja również pracuje w markecie i takie samo jest stanowisko mojego gin - ja już odpoczywam
Wróciłam właśnie od endokrynolog, zwiększyła dawkę euthyroxu żeby zrobić tsh i kazała brać pragna start, jest tam jod i witamina d3 2000 jednostek, tego potrzeba mojej tarczycy.
Czy u Was tez tak grzeje?
Aga87lan
Ja mam 26 Maja , pierwsza córka była bezproblemowa . W styczniu miałam biochemiczna .. gin nie widzi potrzeby szybciej - dla mojego spokoju idę w czwartek i piątek zrobić betęPiona!!! A kiedy 1 wizyta usg? Ja mam 18 mają może trochę za wcześnie ale teraz będę chciała częściej niż raz na miesiąc że względu na wcześniejsze poronienie
Aga! Odgoń złe myśli!!! Nie możesz tak, to o czym myślimy przyciągamy i mam na to dużo swoich i bliskich sytuacji... wiec lepiej przyciągajmy tylko dobre wydarzeniaJest przepiękna pogoda ! Ja dzisiaj powiedziałam kierownikowi , nie spodziewałam się takiej miłej reakcji z jego strony Mogę pracować na szczególnych zasadach , jak tylko coś się będzie działo od razu mam dzwonić albo mówić .. od razu będę mogła jechać do domu . Nie mam ciężkiej pracy , oczywiście jestem też kasjerem ale dużo czasu poświęcam reklamacją czy udzielaniu rat , nie mam wymuszonej pozycji stojącej , mogę usiąść w każdej chwili.. teraz jak już wiedzą jest mi lżej i bardziej mogę się cieszyć , mój przełożony był zawsze wobec mnie lojalny .. dlatego powiedziałam mu że ja nie potrafię trzymać tego w tajemnicy , że na chwile obecna nie mam nic od ginekologa bo pierwsza wizytę mam pod koniec miesiąca .. I proszę o przymkniecie oka gdy w razie nagłej sytuacji będę musiała jechać do lekarza .. ale bez dwóch zdań - pogratulował i trzyma mocno kciuki żeby było wszystko dobrze ! Mam nie dopuszczać do siebie złych myśli i patrzeć na swoje zdrowie , zależało mi aby wiedział bo musza kogoś przygotować na moje stanowisko , a nie jest to łatwe .. ja sama uczyłam się rok i nadal sie uczę teraz mogę spokojnie iść do pracy nie martwiąc się że ktoś będzie coś podejrzewał ale wiecie ... dopadły mnie myśli ze na pierwszej wizycie może być coś nie tak ...
Aga87lan
Jadę w czwartek do mojej gin ! Na 15 mam być , będę spokojniejsza mimo wszystko ! A na drugie usg pójdę sobie już tutaj do mojego doktorka śmieszka ! Teraz jestem spokojnaAga! Odgoń złe myśli!!! Nie możesz tak, to o czym myślimy przyciągamy i mam na to dużo swoich i bliskich sytuacji... wiec lepiej przyciągajmy tylko dobre wydarzenia
Ja też dziś oznajmiłam szefowej w pracy, świetnie to przyjęła , pogratulowała, życzyła spokojnej ciąży i jak to baba od razu opowiadała o swoich dzieciach [emoji14] A jest nie wiele starsza ode mnie mam tylko nadzieję że się nie zagalopowałam przed wizytą z informowaniem jej o ciąży, ale myślę że wszystko będzie dobrze
reklama
Podziel się: