reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Mi mdłości pojawiły się równo w 5 tygodniu. Wczoraj przeżyłam swoje pierwsze wymioty. Strasznie współczuję dziewczynom, które są w toalecie kilkanaście razy i nie mogą normalnie funkcjonować.
Zastanawiam się jak będzie u mnie, wiem że każda jest inna ale od paru dni szczególnie rano mam delikatne nudności 😊

reklama
Dziewczyny mam mega głupie pytanie. Jeżeli macie mdłości, ale takie mega to samo was rwie na wymioty czy zmuszacie się do nich, żeby ulżyło na żołądku? Ja mam bardzo mocne mdłości, nieustanne, z gęsią skórką i bólem żołądka. Nie wiem co mam już robić🤢
Ja mam lekkie mdłości albo natychmiastowe wymioty...nie zdąży mi się zrobić konkretnie niedobrze i już wymiotuje 🤷 tylko 1-2 minuty po posiłku, oprócz tego tylko delikatnie muli

Jeżeli ciąża jest te dwa dni młodsza to nie musi być widać jeszcze zarodka. Podobno po 6 tygodniu widać zarodek. Około 7 tygodnia widać czynność serca.
Nie chcę nikogo stresować, bo każda ciąża jest inna ale u mnie w 5t3d był taki obraz USG i zarodek

Załączniki

• IMG_20210430_140207.jpg
    IMG_20210430_140207.jpg
    780,5 KB · Wyświetleń: 107
Ja już nie ogarniam tych tygodni. Zainstalowałam dwie aplikacje i w każdej pokazuje mi inny tydzień 😏😏 ostatni okres miałam 28.03. i teraz nie wiem czy jak pójdę w piątek, to czy cokolwiek zobaczę... ehhh
Powinnaś 🙂 ja poszłam w połowie 5 tygodnia i był zarodek. Niby wcześnie ale lekarz i ja się cieszyliśmy, bo mam małego krwiaka i dostałam kilka zaleceń 🙂 powiedział, że w 2 tygodnie powinien się ładnie wchłonąć i tej wersji się trzymam 🙂 czwartek jak wyrocznia 😂

W połowie 5? Wyżej pisałaś, że 5+3[emoji848]
Powinnaś [emoji846] ja poszłam w połowie 5 tygodnia i był zarodek. Niby wcześnie ale lekarz i ja się cieszyliśmy, bo mam małego krwiaka i dostałam kilka zaleceń [emoji846] powiedział, że w 2 tygodnie powinien się ładnie wchłonąć i tej wersji się trzymam [emoji846] czwartek jak wyrocznia [emoji23]

reklama
Do góry