reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja dzisiaj padłam 😂 wstaje rano siku... Potargana, wiecie...jak to rano...a mój mąż patrzy mówi "kochanie jaka Ty jesteś piękna, promieniejesz" ...idę do łazienki...patrzę w lustro 😂 i parsknęłam śmiechem 😁 jak go nie kochać 😂

reklama
Cześć dziewczyny 🥰 ja właśnie wróciłam od lekarza dziś 5t4d widać piękny pęcherzyk lekarz powiedział że jak na ten etap to jest wszystko w jak najlepszym porządku więc się już nie stresuje za tydzień w piątek mam iść założyć kartę ciąży i na wizytę ♥️♥️
Suuuper 😍 jakiej wielkości Twój pęcherzyk?

Kurcze może rzeczywiście to od rozmiaru zależy, ja mam tak małe że może dlatego nic nie czuje [emoji1787]
Ja mam spore, ale nie bolą mnie w ogóle, są tylko takie pełniejsze i cięższe. A z córką pamietam, ze mnie tak bolały, nie byłam w stanie chodzić, a spać musiałam od początku w stanikach sportowych 🙈

Ja mam spore, ale nie bolą mnie w ogóle, są tylko takie pełniejsze i cięższe. A z córką pamietam, ze mnie tak bolały, nie byłam w stanie chodzić, a spać musiałam od początku w stanikach sportowych 🙈
Chyba przy pierwszej ciąży jest najgorzej, bo organizm musi dużo ogarnąć nowego. Przy kolejnej ciąży już trochę ma ogarnięte 😂

Chyba przy pierwszej ciąży jest najgorzej, bo organizm musi dużo ogarnąć nowego. Przy kolejnej ciąży już trochę ma ogarnięte 😂
A bo ja wiem 😅😅 pierwszą ciążę lepiej znosiłam, Ie miałam tych wszystkich objawów, ale tez była niespodzianką, tutaj ciąża wystarana to i może bardziej dopatruje się tych objawów xD dziś mam apogeum 😒

reklama
Do góry