Zależy kiedy rodzisz ja myślę że za 2-3 tygodnie, bo mam termin na sam początek stycznia, a lekarz nawet powiedział, że może być i grudzień. Wolę być przygotowana w razie gdyby się coś wcześniej wydarzyłoJuż się pakujecie do szpitala?!
Ja myślałam żeby pod koniec grudnia ogarnąć
reklama
agnieszka_1dziecko
Aktywna w BB
Termin mam na 4 stycznia do tego założony szewek i niedawno skurcze wiec Pani dr zalecala się przygotować chociaz dzisiaj zaczynam 31 tydzień to liczę że chociaż chociaż końca listopada będziemy w 2 pakuJuż się pakujecie do szpitala?!
Karolina2495
Fanka BB :)
Ja na razie daleko w tyle z przygotowaniami i pakowaniem[emoji51]
Już się pakujecie do szpitala?! [emoji44]
@Koala28 u mnie też malutka ułożona miednicowo. Zastanawiam się, kiedy zmieni pozycję. W 27+2 tyg ważyła 880g, ciekawa jestem ile waży po dwóch tygodniach.
Ja ostatnie zdjęcia mam z badania połówkowego. Moja dzidzia nie jest chętna do zdjęć. Zakrywa się ręką, chowa za blizną po cesarce. Na najbliższej wizycie mam nadzieję, że ładnie zapozuje.
Ja ostatnie zdjęcia mam z badania połówkowego. Moja dzidzia nie jest chętna do zdjęć. Zakrywa się ręką, chowa za blizną po cesarce. Na najbliższej wizycie mam nadzieję, że ładnie zapozuje.
Mój mały odwrócił się główką do dołu w 30 tygodniu. Ale czasami wydaje mi się, że zmienia pozycję, bo kopniaki mam z lewej lub prawej strony, a po żebrach jeszcze ani razu nie dostałam u mnie buźkę pokazuje, ale długo zakrywał jajka i nie wiedzieliśmy czy chłopczyk czy dziewczynka@Koala28 u mnie też malutka ułożona miednicowo. Zastanawiam się, kiedy zmieni pozycję. W 27+2 tyg ważyła 880g, ciekawa jestem ile waży po dwóch tygodniach.
locala
To tak jak i ja [emoji6] Termin na koniec stycznia więc jest jeszcze czas [emoji3526]
Ja się jeszcze nie pakuję ale zaczynam pomału planować zakupy w tym kierunku
locala
Wg. ostatniego usg mój termin to 25.01 [emoji16] Pralas i prasowałas już ciuszki? [emoji16]
Ja mam termin na 26.01 wiec trochę jeszcze jeszcze póki co wszystko spokojnie wiec nie myślałam o pakowaniu, chociaż większość niezbędnych rzeczy już mam zakupione [emoji85][emoji85][emoji85]
reklama
Wg. ostatniego usg mój termin to 25.01 [emoji16] Pralas i prasowałas już ciuszki? [emoji16]
Tak właśnie część się suszy, jutro będę prasować i prac kolejna partie
Podziel się: