Są tanie, ładne i fajna jakość. A szlafrok tez taki cieniutki, nie zajmie dużo miejsca w walizce ☺@AB28 dzięki, skorzystam
reklama
locala
Fanka BB :)
Równiez z tej firmy mam zamiar się zaopatrzec w koszule i szlafrok.
Ile koszul planujecie ze sobą zabrać?
Są tanie, ładne i fajna jakość. A szlafrok tez taki cieniutki, nie zajmie dużo miejsca w walizce [emoji5]
Równiez z tej firmy mam zamiar się zaopatrzec w koszule i szlafrok.
Ja mam na rozpisce ze szpitala 3 sztuki i tyle planuje zabrać
Carry88
Moderator
Dzięki dziewczyny [emoji3590] Chyba jednak postawie na rozek lub Śpiworek którego mam aż 3 sztuki otrzymane w spadku [emoji16] Kupujecie moze śpiworki/otulacze takie typowo do nosidełka/gondoli?
Dobrze ze jest jeszcze troszkę czasu bo praktycznie nic nie mam, a co najgorsze nic nie wiem co mam kupować [emoji2356]
Otulacz do fotelika i śpiworek do wózka
Cześć Dziewczyny
Mam nadzieję, ze u wszystkich dzidziusie mają się dobrze
We wtorek miałam usg trzeciego trymestru (30+0) i jestem troszkę przerażona bo córka wazy już ok 1900g a wszystkie inne dzieciaczki z tego tyg co słyszę to między 1300-1700
Nie mam cukrzycy ciążowej, moi synowie mieli 3900 i 3700 ale No zaczynam się bać, ze mała dobije lekko do 4kg
We wtorek miałam usg trzeciego trymestru (30+0) i jestem troszkę przerażona bo córka wazy już ok 1900g a wszystkie inne dzieciaczki z tego tyg co słyszę to między 1300-1700
Nie mam cukrzycy ciążowej, moi synowie mieli 3900 i 3700 ale No zaczynam się bać, ze mała dobije lekko do 4kg
To faktycznie duża babka z niej ale słyszałam, że czasami pod koniec ciąży niektóre dzieci już mało przybierają na wadze, więc może u ciebie tak będzie. Ja byłam na USG w czwartek (30+1) i mój maluszek waży 1694g, bałam się że będzie większy, bo ja z kolei mam cukrzycę ciążową, ale lekarz powiedział, że na razie jest ok. Oboje z mężem jesteśmy duzi, więc zobaczymy jak to będzie pod koniec.Cześć Dziewczyny
Na kiedy masz termin?
No lekarka nie powiedziała ani słowa, oprócz tego, ze mała rozwija się bardzo dobrze. Wszystkie inne pomiary były bardzo wyrównane natomiast waga wychodziła na 1,5tyg więcej ..To faktycznie duża babka z niej ale słyszałam, że czasami pod koniec ciąży niektóre dzieci już mało przybierają na wadze, więc może u ciebie tak będzie. Ja byłam na USG w czwartek (30+1) i mój maluszek waży 1694g, bałam się że będzie większy, bo ja z kolei mam cukrzycę ciążową, ale lekarz powiedział, że na razie jest ok. Oboje z mężem jesteśmy duzi, więc zobaczymy jak to będzie pod koniec.
Na kiedy masz termin?
oczywiście ja się cieszę, ze Wiki rośnie Nam zdrowo i daj Boże żeby tak zostało ale No jednak wagowo jest znacznie cięższa niż dzieciaczki w tym okresie.
Termin mam na 04.01 wiec jeszcze kawał czasu przede mną
2 do karmienia i jedna do porodu czyli do wyrzuceniaRówniez z tej firmy mam zamiar się zaopatrzec w koszule i szlafrok.
Ja pamiętam, że do porodu dali mi szpitalną. Chyba też się zabezpieczę, tak jak Ty, w 3 sztuki.2 do karmienia i jedna do porodu czyli do wyrzucenia
reklama
agnieszka_1dziecko
Aktywna w BB
Ja 3 lata temu mialam dwie koszule - do porodu dostałam taka śliczna szpitalna niebieska teraz tez spakowałam dwie koszule i dwa biustonosze do karmienia.Ja pamiętam, że do porodu dali mi szpitalną. Chyba też się zabezpieczę, tak jak Ty, w 3 sztuki.
Wczoraj mama zakupiła mi też mini kosmetyczne bo się nie mieszczę w torbie tzn szampon zel balsam i do demakijażu oczu mini z Isany. Mam małą torbę na kółkach wiec narazie pakuje się w nią. Moja mama ma duża i jak wróci ze szpitala na koniec listopada to mi pożyczy i będę miala więcej miejsca na to wszystko ))
Napewno czegoś nie spakowałam ale jeszcze nie wiem co
Podziel się: