reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dzięki dziewczyny [emoji3590] Chyba jednak postawie na rozek lub Śpiworek którego mam aż 3 sztuki otrzymane w spadku [emoji16] Kupujecie moze śpiworki/otulacze takie typowo do nosidełka/gondoli?

Dobrze ze jest jeszcze troszkę czasu bo praktycznie nic nie mam, a co najgorsze nic nie wiem co mam kupować [emoji2356]

Dzięki dziewczyny [emoji3590] Chyba jednak postawie na rozek lub Śpiworek którego mam aż 3 sztuki otrzymane w spadku [emoji16] Kupujecie moze śpiworki/otulacze takie typowo do nosidełka/gondoli?

Dobrze ze jest jeszcze troszkę czasu bo praktycznie nic nie mam, a co najgorsze nic nie wiem co mam kupować [emoji2356]
Kupiłam do fotelika samochodowego xeby było łatwiej rozebrać w aucie :) ze szpitala mamy do domu 50 min

Uuu wchodzę na forum a tu zostałam usunięta z grupy zamkniętej [emoji19] No nic [emoji6] Dziewczyny kupujecie dzieciaczkom posciel do łóżeczka? Bije się z myślami i nie wiem czy kupować [emoji2370]
Ja mam rożek na początek, a na później śpiworek. Chodzę do szkoły rodzenia i tam położne mówiły, że przez pierwsze tygodnie zdecydowanie używać rożka, bo takie maleństwa potrzebują mieć ciasno, tak jak w brzuchu mamy 😊

Otulacz mam do fotelika, taki z wycięciami na pasy :)

reklama
@Elciasz pamiętam, że przy córce też najpierw korzystałam z rożka i super się sprawdził.
Ja w takim razie kupię rożek i śpiworek.

@AliceinWonderland też planuję kupić taki otulacz.

Dziewczyny do szpitala bierzecie torbę,
czy walizkę na kółkach?
Pamiętam, że przy pierwszym porodzie, przy wypisie musiałam sama przenieść torbę do drzwi oddziału, bo męża nie mogli wpuścić. Ciągnęłam torbę po ziemi, bo nie było szans jej dźwigać w tym stanie.

Do góry