Ok, dziekiJabłko!
reklama
AliceinWonderland
Fanka BB :)
Podobno nie zaleca się, żeby dziecko przez przypadek nie zarzuciło sobie niczego na głowę ani nie zatkało noska. My mamy na wszelki wypadekUuu wchodzę na forum a tu zostałam usunięta z grupy zamkniętej [emoji19] No nic [emoji6] Dziewczyny kupujecie dzieciaczkom posciel do łóżeczka? Bije się z myślami i nie wiem czy kupować [emoji2370]
locala
No właśnie to czytalam, z drugiej strony siostra i koleżanka zalecają kupić i sama nie wiem [emoji2356]
Podobno nie zaleca się, żeby dziecko przez przypadek nie zarzuciło sobie niczego na głowę ani nie zatkało noska. My mamy na wszelki wypadek
AliceinWonderland
Ja kupiłam normalnie. Nie jest to żadna puchowa kołdra, tylko raczej coś lekkiego. Średnio przemawia do mnie ten śpiworek, mimo to ze dużo osób chwali.No właśnie to czytalam, z drugiej strony siostra i koleżanka zalecają kupić i sama nie wiem [emoji2356]
locala
Jaki rozmiar kupiłaś?
Ja kupiłam normalnie. Nie jest to żadna puchowa kołdra, tylko raczej coś lekkiego. Średnio przemawia do mnie ten śpiworek, mimo to ze dużo osób chwali.
locala
Jaki rozmiar? [emoji846] razem z wkładem czy osobno poszwy i posciel? Tyle tego jest ze nie łatwo się zdecydować, tym bardziej że pierwsze dziecko [emoji16]
Dziewczyny, proszę o dopisanie mnie do pierwszej strony, termin na 28.01 [emoji7]
Dziewczyny, proszę o dopisanie mnie do pierwszej strony, termin na 28.01 [emoji7]
Ja kupiłam pościel ale jeden spioworek tez kupię ;D
AliceinWonderland
My mamy bodajże 100x75Jaki rozmiar kupiłaś?
reklama
DoMa29
Na początek na pewno nie, jak dla mnie rzecz zbędna a po co się denerwować niepotrzebnie [emoji846]Uuu wchodzę na forum a tu zostałam usunięta z grupy zamkniętej [emoji19] No nic [emoji6] Dziewczyny kupujecie dzieciaczkom posciel do łóżeczka? Bije się z myślami i nie wiem czy kupować [emoji2370]
Podziel się: