Eeee ja nie liczę ruchówDziewczyny od którego tygodnia ciąży liczycie ruchy i w jaki sposób (czas, ilość ruchów)?
reklama
ja tez nieEeee ja nie liczę ruchów
Ja też nie. Aplikacja podpowiada mi, że już powinnam. Dlatego z ciekawości pytam.Eeee ja nie liczę ruchów
DoMa29
Fanka BB :)
Od 30tyg liczy się ruchy, co 10 zaznacza się w tabelce i o której godzinie. Ja dostałam tabelkę i wytyczne od położnej [emoji6]Pamiętam, że bliżej rozwiązania, lekarz zalecił liczenie ruchów, ale nie pamiętam który to był tydzień ciąży. Na pewno sama końcówka.
Dzięki. Pamiętam właśnie taką tabelkę.Od 30tyg liczy się ruchy, co 10 zaznacza się w tabelce i o której godzinie. Ja dostałam tabelkę i wytyczne od położnej [emoji6]
Mi nikt nie mówił o ruchach, ani teraz, ani w poprzednich ciążach No ale są, młoda przerzuciła się na wieczorne kopniakiPamiętam, że bliżej rozwiązania, lekarz zalecił liczenie ruchów, ale nie pamiętam który to był tydzień ciąży. Na pewno sama końcówka.
No ja jestem w 30tc i nikt nic nie mówiłKurde ciekawe cyz mi coś takiego powiedzą xD
Jestem w 27 tygodniu i pierwsze słyszę hahahah
reklama
gabi19123
Początkująca w BB
Ja dzisiaj byłam na wizycie - 29tc i 3 dni i mam zacząć od 30 tc liczyć ruchy. Mi lekarz kazał od godz 9 rano położyć się na lewym boku i liczyć do której godziny będzie 10 ruchów i wtedy zaznaczam w tabelce przy danej godzinie kiedy doszli te 10 ruchów.Eeee ja nie liczę ruchów
Podziel się: