reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Znam to mój chodzi do żłobka... Był lekko podziębiony to był w domu puściłam go teraz na poniedziałek wtorek i środę bo był zdrowy i zaś przyszedł z katarem [emoji85][emoji85][emoji85] w nocy coś charczał więc dziś nasz zaprzyjaźniony sąsiad pomógł mi i umowil mi wizytę u lekarza prywatnie bo u nas z tym ciężko, nie przyjmuje już nowych ale ze on ma u niej znajomości to się udało... I co, zapalenie krtani... Teraz już chrypa doszła i dziwny kaszel ale osłuchowo jest ok[emoji106] i zaś cała sterta leków
Odebralam moją Nele z przedszkola, chodziła całe 2 dni po chorobie i znowu mega katar... Ehhh[emoji17] chyba nasza przygoda przedszkolna będzie tak wyglądała 2 dni przedszkola, tydzień w domu... Zwariować idzie...

reklama
Dziewczny a jak u Was ze słodyczami w ciąży? Bo ja mam taką ochotę na słodkie, że nie ma dnia żebym nie zjadła jakiegoś batona, a później mam wyrzuty sumienia. Wiem, że z umiarem nie zaszkodzi, ale czy codziennie coś słodkiego to umiar? Nie zjadam całej czekolady na raz.
Temat ciężki. Jak mam słodycze pod ręką, to codziennie coś podjadam. Jak zaopatrzyłam się w zdrowsze słodkości, to były dni, że w ogóle nic słodkiego nie jadłam.

Dziewczyny ratujcie, gardlo boli, katar się leje, temp brak.... zaopatrzyłam się w syrop *spam*, paracetamol, ibuprofen, sudafed ha. Nie wiem co jeszcze a za tydzień mamy wesele🤷‍♀️
Dzisiaj mialam połówkowe i nasz maly nie będzie taki maly;) ale na szczęście będę miała cesarkę wiec dam rade;) i z tego wszystkiego lekarza nie spytałam co mam wziąć na to chyba przeziebienie🙈

Załączniki

• 20210918_124325.jpg
    20210918_124325.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 101
Mnie w zeszłym tygodniu rozłożyło i leczyłam się tylko naturalnie - czosnek, sok z malin, sok z kwiatu bzu , miód i przeszło po kilku dniach, a też miałam wesele :) Także bardzo polecam. I dużo pić koniecznie.
A dwa dni temu mieliśmy też połówkowe :) Mała waży już prawie 0,5kg i rozwija się zdrowo 😍

Śliczne zdjęcia! Będzie pamiątka [emoji4]
Dziewczyny ratujcie, gardlo boli, katar się leje, temp brak.... zaopatrzyłam się w syrop *spam*, paracetamol, ibuprofen, sudafed ha. Nie wiem co jeszcze a za tydzień mamy wesele[emoji2368]
Dzisiaj mialam połówkowe i nasz maly nie będzie taki maly;) ale na szczęście będę miała cesarkę wiec dam rade;) i z tego wszystkiego lekarza nie spytałam co mam wziąć na to chyba przeziebienie[emoji85]

Dziewczyny ratujcie, gardlo boli, katar się leje, temp brak.... zaopatrzyłam się w syrop *spam*, paracetamol, ibuprofen, sudafed ha. Nie wiem co jeszcze a za tydzień mamy wesele🤷‍♀️
Dzisiaj mialam połówkowe i nasz maly nie będzie taki maly;) ale na szczęście będę miała cesarkę wiec dam rade;) i z tego wszystkiego lekarza nie spytałam co mam wziąć na to chyba przeziebienie🙈
Ja jak byłam chora na początku ciąży to w aptece kupiłam dla kobiet w ciąży tabletki na gardło *spam* czy coś takiego. Super zadziałały, bo bardzo szybko :) polecam.

Jak Wasze samopoczucie dziewczynki ? U mnie gigantyczna zgaga...juz praktycznie nic na mnie nie działa...w nocy nie da się spać. Do tego moj maluch imprezuje non stop:D
No i odezwał się kregoslup. Nie miałam tego problemu w pierwszej ciąży a teraz wszystko na raz :(

Ja jak byłam chora na początku ciąży to w aptece kupiłam dla kobiet w ciąży tabletki na gardło *spam* czy coś takiego. Super zadziałały, bo bardzo szybko :) polecam.

Jak Wasze samopoczucie dziewczynki ? U mnie gigantyczna zgaga...juz praktycznie nic na mnie nie działa...w nocy nie da się spać. Do tego moj maluch imprezuje non stop:D
No i odezwał się kregoslup. Nie miałam tego problemu w pierwszej ciąży a teraz wszystko na raz :(
Jak piszesz nazwę leku to musisz robić spację w połowie bądź jakaś kropkę czy coś, bo wyskoczył *spam*

U mnie też od kilku dni straszna zgaga, wcześniej działały migdały, teraz już bardziej działa mleko ale też nie zawsze.
I również odezwały się plecy, ale konsultowałam z fizjo i mam się nie martwić na zapas, tylko poćwiczyć, porozciągać mięśnie, bo to głównie przyczyna większego brzuszka i złej postawy [emoji6]

reklama
U mnie samopoczucie bardzo dobrze, zgagi i innych dolegliwości brak, chociaż ostatnio zaczynam odczuwać skutki pracy przed komputerem po 8 godzin i powoli myślę o L4.

Do góry