reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
To normalne, ja tez się bardzo stresowałam. Przecież chcemy jak najlepiej dla naszych maluszków :) będzie dobrze!
Dzięki 😘
Kocioł robi się w głowie od tych myśli i chyba tak będzie do samego szczepienia 🤦‍♀️

Dziewczyny powiedzcie, czy też zdarza Wam się ból nogi w nocy? Śpię na prawym lub na lewym boku. Dosyć często budzi mnie ból lewej nogi (od pachwiny w dół), tak jakby był problem z krążeniem. Zapomniałam ostatnio zapytać lekarza, czy to normalne, spowodowane ułożeniem ciała.

Dziewczyny powiedzcie, czy też zdarza Wam się ból nogi w nocy? Śpię na prawym lub na lewym boku. Dosyć często budzi mnie ból lewej nogi (od pachwiny w dół), tak jakby był problem z krążeniem. Zapomniałam ostatnio zapytać lekarza, czy to normalne, spowodowane ułożeniem ciała.
Mi nie. Teraz więcej chodzę a wcześniej bałam się zakrzepicy bo tak mało się ruszałam. Najczęściej też śpię albo na lewym boku, albo na plecach.
Dużo się ruszasz? Albo np. Puchnie ci noga?

Mi nie. Teraz więcej chodzę a wcześniej bałam się zakrzepicy bo tak mało się ruszałam. Najczęściej też śpię albo na lewym boku, albo na plecach.
Dużo się ruszasz? Albo np. Puchnie ci noga?
Dużo się ruszam. Nogi mi nie puchną. Jedyny dyskomfort, to właśnie ból całej lewej nogi w nocy

Jak dobrze przeczytać, że wszystko z wami okej 😍 te skoki ciśnienia mogą być niebezpieczne... dokucza Ci też ból głowy może??? Dobrze, że pójdziesz to zbadać!
na L4 też się nudzić nie będziesz 😉 trzymam kciuki za wizytę u rodzinnego, oby było wszystko w porządku ;)
Jestem już po wizycie u lekarza rodzinnego, miałam wykonywane EKG. Niby nie dopływa mi prawidłowo i stale krew do serca tylko z jakimiś przerwami, ale lekarka nie wiedziała czy to przez ciąże, czy coś się dzieje dlatego skierowała mnie dalej na konsultacje kardiologiczną, także w przyszłym tygodniu już mam nadzieje, że się wszystko wyjaśni. 😞
Do tego zostałam skierowana na USG nerek bo w moim moczu pojawił się piasek jak wynika z ostatnich badań moczu. Będziemy wykluczać kamice nerkową. 🙈 Także następny tydzień będzie intensywny co dziennie mam jakieś badania, albo lekarzy. 😞

reklama
Jestem już po wizycie u lekarza rodzinnego, miałam wykonywane EKG. Niby nie dopływa mi prawidłowo i stale krew do serca tylko z jakimiś przerwami, ale lekarka nie wiedziała czy to przez ciąże, czy coś się dzieje dlatego skierowała mnie dalej na konsultacje kardiologiczną, także w przyszłym tygodniu już mam nadzieje, że się wszystko wyjaśni. 😞
Do tego zostałam skierowana na USG nerek bo w moim moczu pojawił się piasek jak wynika z ostatnich badań moczu. Będziemy wykluczać kamice nerkową. 🙈 Także następny tydzień będzie intensywny co dziennie mam jakieś badania, albo lekarzy. 😞
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i życzę dużo zdrówka😘

Do góry