reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Cześć dziewczyny, witam się i ja, w prawdzie nie znam dokładnego terminu, wypada na przełom grudnia i stycznia, więc przysiądę się do Was :) jutro o 18 będę miała USG, już jedno było w piątek i serduszko było, ale jakoś tak na odwal się zrobiono mi to usg wiec dla świetego spokoju powtórzę to prywatnie :p na dzień dzisiejszy z om jestem 6+5, z ostatniego usg 6+3 :)
Niektore z Was kojarzę ze staraczek, ogromne gratulacje dla Was no i oczywiście gratulacje dla całej reszty :) oby wszystko poszło dobrze i oby każda z nas dotrwała do terminu po czym tuliła swoje maleństwo :) narazie nie podaje dokładnego terminu flo jednak wola 4.01 (inne paki 28-29.12) więc sobie przycupne :)

reklama
Cześć dziewczyny, witam się i ja, w prawdzie nie znam dokładnego terminu, wypada na przełom grudnia i stycznia, więc przysiądę się do Was :) jutro o 18 będę miała USG, już jedno było w piątek i serduszko było, ale jakoś tak na odwal się zrobiono mi to usg wiec dla świetego spokoju powtórzę to prywatnie :p z om jestem 6+5, z ostatniego usg 6+3 :)
Niektore z Was kojarzę ze staraczek, ogromne gratulacje dla Was no i oczywiście gratulacje dla całej reszty :) oby wszystko poszło dobrze i oby każda z nas dotrwała do terminu po czym tuliła swoje maleństwo :) narazie nie podaje dokładnego terminu flo jednak wola 4.01 (inne paki 28-29.12) więc sobie przycupne :)
Mi flo tez mówi, ze 4 styczeń. Z pierwszego usg wyszło 27.12, wiec również jestem na przełomie tak jak ty 😃 mam jednak cichą nadzieję, ze termin styczniowy jest tym właściwym 😂

Cześć dziewczyny, witam się i ja, w prawdzie nie znam dokładnego terminu, wypada na przełom grudnia i stycznia, więc przysiądę się do Was :) jutro o 18 będę miała USG, już jedno było w piątek i serduszko było, ale jakoś tak na odwal się zrobiono mi to usg wiec dla świetego spokoju powtórzę to prywatnie :p na dzień dzisiejszy z om jestem 6+5, z ostatniego usg 6+3 :)
Heeeejjj :) pamietam Cię ❤️

ja również pamietam ❤️ i podczytuje tez wątek grudniowy bo tez taki przełom mi może wyjść 🙂 fajnie wiedzieć trochę do przodu od dziewczyn 💜

Mi flo tez mówi, ze 4 styczeń. Z pierwszego usg wyszło 27.12, wiec również jestem na przełomie tak jak ty 😃 mam jednak cichą nadzieję, ze termin styczniowy jest tym właściwym 😂
no Właśnie tez coś czuję ze maluch sobie posiedzi i wyjdzie w styczniu 🙈 ciekawe co z usg wyjdzie :) jutro może się dowiem bo powinno być na maska dokładne, nie płace za fuszerę :p

ja również pamietam ❤️ i podczytuje tez wątek grudniowy bo tez taki przełom mi może wyjść 🙂 fajnie wiedzieć trochę do przodu od dziewczyn 💜
Ja też sobie wstecz lubię podczytywać :D jakoś dodaje mi to otuchy, ostatnio podczytywałem mamusie które rodziły w grudniu 2020 😅😅 bardzo pokrzepiające bo ja to straszna panikara jestem...

reklama
Do góry