reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Cześć dziewczyny, witam się i ja, w prawdzie nie znam dokładnego terminu, wypada na przełom grudnia i stycznia, więc przysiądę się do Was :) jutro o 18 będę miała USG, już jedno było w piątek i serduszko było, ale jakoś tak na odwal się zrobiono mi to usg wiec dla świetego spokoju powtórzę to prywatnie :p na dzień dzisiejszy z om jestem 6+5, z ostatniego usg 6+3 :)
Niektore z Was kojarzę ze staraczek, ogromne gratulacje dla Was no i oczywiście gratulacje dla całej reszty :) oby wszystko poszło dobrze i oby każda z nas dotrwała do terminu po czym tuliła swoje maleństwo :) narazie nie podaje dokładnego terminu flo jednak wola 4.01 (inne paki 28-29.12) więc sobie przycupne :)

reklama
Cześć dziewczyny, witam się i ja, w prawdzie nie znam dokładnego terminu, wypada na przełom grudnia i stycznia, więc przysiądę się do Was :) jutro o 18 będę miała USG, już jedno było w piątek i serduszko było, ale jakoś tak na odwal się zrobiono mi to usg wiec dla świetego spokoju powtórzę to prywatnie :p z om jestem 6+5, z ostatniego usg 6+3 :)
Niektore z Was kojarzę ze staraczek, ogromne gratulacje dla Was no i oczywiście gratulacje dla całej reszty :) oby wszystko poszło dobrze i oby każda z nas dotrwała do terminu po czym tuliła swoje maleństwo :) narazie nie podaje dokładnego terminu flo jednak wola 4.01 (inne paki 28-29.12) więc sobie przycupne :)
Mi flo tez mówi, ze 4 styczeń. Z pierwszego usg wyszło 27.12, wiec również jestem na przełomie tak jak ty 😃 mam jednak cichą nadzieję, ze termin styczniowy jest tym właściwym 😂

Cześć dziewczyny, witam się i ja, w prawdzie nie znam dokładnego terminu, wypada na przełom grudnia i stycznia, więc przysiądę się do Was :) jutro o 18 będę miała USG, już jedno było w piątek i serduszko było, ale jakoś tak na odwal się zrobiono mi to usg wiec dla świetego spokoju powtórzę to prywatnie :p na dzień dzisiejszy z om jestem 6+5, z ostatniego usg 6+3 :)
Heeeejjj :) pamietam Cię ❤️

ja również pamietam ❤️ i podczytuje tez wątek grudniowy bo tez taki przełom mi może wyjść 🙂 fajnie wiedzieć trochę do przodu od dziewczyn 💜

Mi flo tez mówi, ze 4 styczeń. Z pierwszego usg wyszło 27.12, wiec również jestem na przełomie tak jak ty 😃 mam jednak cichą nadzieję, ze termin styczniowy jest tym właściwym 😂
no Właśnie tez coś czuję ze maluch sobie posiedzi i wyjdzie w styczniu 🙈 ciekawe co z usg wyjdzie :) jutro może się dowiem bo powinno być na maska dokładne, nie płace za fuszerę :p

ja również pamietam ❤️ i podczytuje tez wątek grudniowy bo tez taki przełom mi może wyjść 🙂 fajnie wiedzieć trochę do przodu od dziewczyn 💜
Ja też sobie wstecz lubię podczytywać :D jakoś dodaje mi to otuchy, ostatnio podczytywałem mamusie które rodziły w grudniu 2020 😅😅 bardzo pokrzepiające bo ja to straszna panikara jestem...

reklama
Do góry