reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Hej!
Wczoraj miałam wizytę.
Na szczęście jest wszystko dobrze 🙏
Serduszko tez słyszałam. ❤️
Tarczyca mi szaleje(zawsze miałam w normie) lecz Pani doktor powiedziała ze jest tak bardzo często. Kazała mi powtórzyć tsh, ft3, ft4 za 2 tygodnie i jeśli będzie już okej to mam odwołać wizytę u endokrynologa.
Dziś mam 10tc+2, a usg genetyczne mam 7 lipca. Teraz znowu trzeba czekać 3 tygodnie… Mam pytanie.
Czy robicie sanco bądź nifty? Można już od 10 tygodnia. Jestem ciekawa jakie macie do tego podejście. :)
Jeżeli fundusze ci pozwalają to rób badanie. Ja będę robić sanco. Chcę mieć pewność, że moje dziecko jest zdrowe, szczególnie, że miałam potwierdzony przypadek poronienia z przyczyn genetycznych. Cena fakt, jest kosmiczna, ale uważam, że warto.

Super. Przy pierwszych dwóch ciążach czułam ruchy w 16 tygodniu a w ostatniej już w 14tym. Ciekawe jak będzie teraz.

a nie myslisz, ze to gazy? 🤭 w sumie to podobne uczucie;) najwczesniej to ok 16t czuc, z tego co wiem.

@nelly ja nie robie dodatowych testow. W poprzedniej ciazy tez nie roBilam. Jesli mialabym wskazania do tego, to zrobilabym.
Nie😂 tego jestem pewna😅 jak zjadłam czekoladę to było bardzo odczuwalne. Może szybciej bo to moje 3 dziecko. No chyba że to bliźniaki o których nie wiem 🤣

reklama
Do góry