Tego samego. Teraz zastanawiam się, czy dobrze robię. Pan ma certyfikat fmf, podobno bardzo dobrze wykonuje badanie prenatalne.To jest bardzo dziwne. Właśnie z tego co wiem to byłaś w najlepszym momencie. Idziesz do tego samego lekarza czy innego?
reklama
Jak ja ci zazdroszczę! Ja pierwsze pewnie poczuje około 18-20 tygodnia.Dziewczyny wczoraj wieczorem poczułam pierwsze kopnięcia, aż mąż się przestraszył, bo dałam mu sprawdzić, bo stwierdziłam, że sobie wkręcam ale faktycznie, były wyraźne
Jeżeli fundusze ci pozwalają to rób badanie. Ja będę robić sanco. Chcę mieć pewność, że moje dziecko jest zdrowe, szczególnie, że miałam potwierdzony przypadek poronienia z przyczyn genetycznych. Cena fakt, jest kosmiczna, ale uważam, że warto.Hej!
Wczoraj miałam wizytę.
Na szczęście jest wszystko dobrze
Serduszko tez słyszałam.
Tarczyca mi szaleje(zawsze miałam w normie) lecz Pani doktor powiedziała ze jest tak bardzo często. Kazała mi powtórzyć tsh, ft3, ft4 za 2 tygodnie i jeśli będzie już okej to mam odwołać wizytę u endokrynologa.
Dziś mam 10tc+2, a usg genetyczne mam 7 lipca. Teraz znowu trzeba czekać 3 tygodnie… Mam pytanie.
Czy robicie sanco bądź nifty? Można już od 10 tygodnia. Jestem ciekawa jakie macie do tego podejście.
Mimimka89
Fanka BB :)
Jeeej a który jesteś tydzień?Dziewczyny wczoraj wieczorem poczułam pierwsze kopnięcia, aż mąż się przestraszył, bo dałam mu sprawdzić, bo stwierdziłam, że sobie wkręcam ale faktycznie, były wyraźne
11tc i 5dzienJeeej a który jesteś tydzień?
a nie myslisz, ze to gazy? w sumie to podobne uczucie najwczesniej to ok 16t czuc, z tego co wiem.11tc i 5dzien
@nelly ja nie robie dodatowych testow. W poprzedniej ciazy tez nie roBilam. Jesli mialabym wskazania do tego, to zrobilabym.
Mimimka89
Fanka BB :)
Jej, to szybko. A to Twoja pierwsza ciąża?11tc i 5dzien
Nie tego jestem pewna jak zjadłam czekoladę to było bardzo odczuwalne. Może szybciej bo to moje 3 dziecko. No chyba że to bliźniaki o których nie wiema nie myslisz, ze to gazy? w sumie to podobne uczucie najwczesniej to ok 16t czuc, z tego co wiem.
@nelly ja nie robie dodatowych testow. W poprzedniej ciazy tez nie roBilam. Jesli mialabym wskazania do tego, to zrobilabym.
reklama
Trzecia poprzednie pamietam jako późniejsze kopnięcia.Jej, to szybko. A to Twoja pierwsza ciąża?
Podziel się: