Na pewno wszystko będzie dobrze ja jutro też mam wizytęJa jutro może nie prenatalne ale zwykła wizyta. Stres tez ogromny.
reklama
No mi jak zmierzył dziecko to wyszło 12t3d i stwierdził, że nie zbada dokładnie wszystkiego. Kazał przyjść za tydzień. Też się zdziwiłam z tym co powiedział, ponieważ prenatalne można robić od 11 tygodnia...Hmm a dlaczego za wcześnie? Teoretycznie można od 11+1 chyba?
Ja idę 12+0 i mam nadzieję że to jednak nie za wcześnie
To jest bardzo dziwne. Właśnie z tego co wiem to byłaś w najlepszym momencie. Idziesz do tego samego lekarza czy innego?No mi jak zmierzył dziecko to wyszło 12t3d i stwierdził, że nie zbada dokładnie wszystkiego. Kazał przyjść za tydzień. Też się zdziwiłam z tym co powiedział, ponieważ prenatalne można robić od 11 tygodnia...
Lucky <3
Fanka BB :)
Pomyłka jutro 10Nie duża różnica
Nellyy
Aktywna w BB
Hej!
Wczoraj miałam wizytę.
Na szczęście jest wszystko dobrze
Serduszko tez słyszałam.
Tarczyca mi szaleje(zawsze miałam w normie) lecz Pani doktor powiedziała ze jest tak bardzo często. Kazała mi powtórzyć tsh, ft3, ft4 za 2 tygodnie i jeśli będzie już okej to mam odwołać wizytę u endokrynologa.
Dziś mam 10tc+2, a usg genetyczne mam 7 lipca. Teraz znowu trzeba czekać 3 tygodnie… Mam pytanie.
Czy robicie sanco bądź nifty? Można już od 10 tygodnia. Jestem ciekawa jakie macie do tego podejście.
Wczoraj miałam wizytę.
Serduszko tez słyszałam.
Tarczyca mi szaleje(zawsze miałam w normie) lecz Pani doktor powiedziała ze jest tak bardzo często. Kazała mi powtórzyć tsh, ft3, ft4 za 2 tygodnie i jeśli będzie już okej to mam odwołać wizytę u endokrynologa.
Dziś mam 10tc+2, a usg genetyczne mam 7 lipca. Teraz znowu trzeba czekać 3 tygodnie… Mam pytanie.
Czy robicie sanco bądź nifty? Można już od 10 tygodnia. Jestem ciekawa jakie macie do tego podejście.
Ja się zastanawiam nad sanco albo nifty ale sama już nie wiem. Koszt spory i bije się z myślami..Hej!
Wczoraj miałam wizytę.
Serduszko tez słyszałam.
nixie
Fanka BB :)
Ja też mam same prenatalne na 7 lipca. Badań narazie nie robiłam. Pierwszy raz byłam prywatnie bo nigdzie nie mogłam znalezc w miarę szybkiego terminu więc nie mam skierowań. A to wszystko kosztuje. Poczekam jeszcze troszkę na lekarza z NFZ. Najpierw mam teleporade umówianą w sprawie tych skierowań a termin wizyty dopiero na 15 lipiec. Poprzednie ciąże były książkowe jesli chodzi o wyniki, mam nadzieję ze teraz też a wyjątkowo staram się lepiej odżywiać i trochę ćwiczyć.
Miłej nocki :*
Miłej nocki :*
Mi babeczka kazała przyjść w 13t i też mowila ze szybciej nie ma coTo jest bardzo dziwne. Właśnie z tego co wiem to byłaś w najlepszym momencie. Idziesz do tego samego lekarza czy innego?
reklama
Podziel się: