reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Cześć Dziewczyny🙃 Piękne zdjęcia! U mnie dziś 8+1, termin na 18.01, drugie dziecko, poprzednie 7 lat temu😳👧 U lekarza byłam dwa tygodnie temu, wszystko ok, serduszko już biło, kolejna wizyta dopiero za tydzień😩 Z objawów, ciągnięcie w podbrzuszu, mega wrażliwe piersi i ogromny brzuch, wszystko jak poprzednio😉 Są tu jakieś mamusie dla których będzie to kolejny dzidziuś?

Cześć Dziewczyny🙃 Piękne zdjęcia! U mnie dziś 8+1, termin na 18.01, drugie dziecko, poprzednie 7 lat temu😳👧 U lekarza byłam dwa tygodnie temu, wszystko ok, serduszko już biło, kolejna wizyta dopiero za tydzień😩 Z objawów, ciągnięcie w podbrzuszu, mega wrażliwe piersi i ogromny brzuch, wszystko jak poprzednio😉 Są tu jakieś mamusie dla których będzie to kolejny dzidziuś?
Hej! U mnie podobnie :) dziś 8+2 a w domu 7 latka ☺️

Witamy ❤️

Chciałam się dziś umówić do lekarza z pakietu na wizytę która zazwyczaj trwa 5 minut żeby się uspokoić chociaż ze wszystko jest ok ale terminu nie było a ta Pani przyjmuje tylko we wtorki 😒 muszę wytrzymać do 22.06. Mam nadzieje, ze jak nie ma krwawień i plamień to tam w domku fasolki jest wszystko ok 😔 przeraża mnie ta niewiedza i strach a co będzie jak już się urodzi 🙉
Mam to samo, nagle jakoś łagodniej przechodzę i już milion myśli 🥴

Cześć🙂
Ja po wczorajszej wizycie, na razie wszystko dobrze, serduszko bije, CRL 2,7 cm odpowiednio do wieku ciąży 🙂 można się na jakiś czas uspokoić.
Następne badania prenatalne - 28.06. Takze czekam z niecierpliwością.
Powodzenia dla wszystkich mam🥰
Jaki piękny człowieczek, gratulacje dobrych wieści 🥰

reklama
Do góry