reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Witaj, jak Twoje samopoczucie? 🥰
Kawę mi odrzuciło ale widzę, że dużo z Was tak ma 😊 codziennie rano mdłości ale na szczęście nie wymiotuje. Zajadam migdały, wafle ryżowe lub coś podobnego i ogarniam się do pracy. Tylko ta senność.... Przez ten długi weekend wiekszość czasu śpię i robię drzemki 😃 też tak macie?

Kawę mi odrzuciło ale widzę, że dużo z Was tak ma 😊 codziennie rano mdłości ale na szczęście nie wymiotuje. Zajadam migdały, wafle ryżowe lub coś podobnego i ogarniam się do pracy. Tylko ta senność.... Przez ten długi weekend wiekszość czasu śpię i robię drzemki 😃 też tak macie?
Ojjj tak, ja jestem senna od długiego majowego weekendu, ciagle bym drzemałam. Moje dziecko uwielbia czas kiedy idę na drzemki bo może wtedy odpalić konsolę. 😂😂😂

Kurcze, właśnie się zorientowałam że skończyła mi się Pregna Plus. Łyknęłam Actifolin 0,8 i zastanawiam się czy ciągnąć dalej z Pregną czy sobie ogarnąć inaczej wszystko.
Mam zapas wit D i kwasu foliowego na 4 miesiące, jakby sobie jeszcze jod dobrać, żelaza nie muszę bo wyszło w normie i ogarnąć jeszcze kwas DHA. Bierze któraś osobno DHA?

Kurcze, właśnie się zorientowałam że skończyła mi się Pregna Plus. Łyknęłam Actifolin 0,8 i zastanawiam się czy ciągnąć dalej z Pregną czy sobie ogarnąć inaczej wszystko.
Mam zapas wit D i kwasu foliowego na 4 miesiące, jakby sobie jeszcze jod dobrać, żelaza nie muszę bo wyszło w normie i ogarnąć jeszcze kwas DHA. Bierze któraś osobno DHA?

Ja biorę dha osobno. Prenatal dha.

Oj tak, spanko to ja lubię 😂 jak córcia idzie na drzemkę to ja razem z nią 😁

reklama
Do góry