Mona.lisa
Fanka BB :)
Hej hej na usg już byłaś ?Cześć dziewczyny dołączam do Was. Planowany termin 15.01.2022r. Jest to moja pierwsza ciąża więc stresik jest ale bardzo się cieszę i jestem dobrej myśli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej hej na usg już byłaś ?Cześć dziewczyny dołączam do Was. Planowany termin 15.01.2022r. Jest to moja pierwsza ciąża więc stresik jest ale bardzo się cieszę i jestem dobrej myśli
Tak bylam na samym początku w 5 tygodniu, aby potwierdzić czy ciąża wewnatrzmaciczna. Kolejna wizytę mam 24 czerwca już u lekarza prowadzącego. Wcześniej niestety nie mogłam sie dostaćHej hej na usg już byłaś ?
Witaj, jak Twoje samopoczucie?Cześć dziewczyny dołączam do Was. Planowany termin 15.01.2022r. Jest to moja pierwsza ciąża więc stresik jest ale bardzo się cieszę i jestem dobrej myśli
Kawę mi odrzuciło ale widzę, że dużo z Was tak ma codziennie rano mdłości ale na szczęście nie wymiotuje. Zajadam migdały, wafle ryżowe lub coś podobnego i ogarniam się do pracy. Tylko ta senność.... Przez ten długi weekend wiekszość czasu śpię i robię drzemki też tak macie?Witaj, jak Twoje samopoczucie?
Ojjj tak, ja jestem senna od długiego majowego weekendu, ciagle bym drzemałam. Moje dziecko uwielbia czas kiedy idę na drzemki bo może wtedy odpalić konsolę.Kawę mi odrzuciło ale widzę, że dużo z Was tak ma codziennie rano mdłości ale na szczęście nie wymiotuje. Zajadam migdały, wafle ryżowe lub coś podobnego i ogarniam się do pracy. Tylko ta senność.... Przez ten długi weekend wiekszość czasu śpię i robię drzemki też tak macie?
Kurcze, właśnie się zorientowałam że skończyła mi się Pregna Plus. Łyknęłam Actifolin 0,8 i zastanawiam się czy ciągnąć dalej z Pregną czy sobie ogarnąć inaczej wszystko.
Mam zapas wit D i kwasu foliowego na 4 miesiące, jakby sobie jeszcze jod dobrać, żelaza nie muszę bo wyszło w normie i ogarnąć jeszcze kwas DHA. Bierze któraś osobno DHA?
Oj tak, spanko to ja lubię jak córcia idzie na drzemkę to ja razem z niąKawę mi odrzuciło ale widzę, że dużo z Was tak ma codziennie rano mdłości ale na szczęście nie wymiotuje. Zajadam migdały, wafle ryżowe lub coś podobnego i ogarniam się do pracy. Tylko ta senność.... Przez ten długi weekend wiekszość czasu śpię i robię drzemki też tak macie?
Teraz przeglądam internety i też zwróciłam uwagę na prenatal DHA. Jutro się przejdę do apteki. )Ja biorę dha osobno. Prenatal dha.