reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Też mam te mutacje... Dobrze że wykryte przed ciążami to lekarze wiedzą jak postępować. Ale i tak muszę zrobić badanie białka s i c.
U mnie pierwsza ciąża zakończona w 19tc , córeczka miała wadę genetyczną... mam też potwierdzone mutacje v-leiden, pai-1 I mthfr, a w przeszłości przeszłam zator i zawał płuca, tak więc heparyna nieunikniona..

reklama
No ja wlaśnie się zastanawiam czy lekarz nie zapisał mnie troszkę za szybko, ale powiedział, że później już nie ma terminu i musiałabym czekać dodatkowe 3 tygodnie..
Ja mam dzwonić w przedostatnim tygodniu Maja żeby mnie umówiły na wizytę w 7 tc , trochę się boje że nie będzie miejsca ... i zastanawiam się czy na wszelki wypadek nie umówić się u mnie w przychodni ... aczkolwiek z niechęcią bo nie ma tam żadnego ginekologa który by mnie urzekł ...

Do góry