koniczynka00
Zaciekawiona BB
Dziewczyny ja już się doczekałam wyniku bety, mam 221 Chyba czas w końcu uwierzyć haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klauuudia oby wyniki były lada moment [emoji4]Dziewczyny ja już się doczekałam wyniku bety, mam 221 [emoji7] Chyba czas w końcu uwierzyć haha
Bety nadal nie ma [emoji2962] zaraz przeciąże im serwer tym klikaniem [emoji23]
U mnie pierwsza ciąża zakończona w 19tc , córeczka miała wadę genetyczną... mam też potwierdzone mutacje v-leiden, pai-1 I mthfr, a w przeszłości przeszłam zator i zawał płuca, tak więc heparyna nieunikniona..
4 tydzieńPiękna beta który to tydzień? Klauuudia oby wyniki były lada moment [emoji4]
Dziewczyny, Wy już umówione na pierwszą wizyte do ginekologa? Ja właśnie zapisałam się na 14 maja i już przebieram nóżkami
Gratuluje Moje dzisiaj nie dotarły pewnie będą jutro rano dopiero ..Dziewczyny ja już się doczekałam wyniku bety, mam 221 Chyba czas w końcu uwierzyć haha
No ja wlaśnie się zastanawiam czy lekarz nie zapisał mnie troszkę za szybko, ale powiedział, że później już nie ma terminu i musiałabym czekać dodatkowe 3 tygodnie..Ja umówiłam się dopiero na 25 maja
Ja mam dzwonić w przedostatnim tygodniu Maja żeby mnie umówiły na wizytę w 7 tc , trochę się boje że nie będzie miejsca ... i zastanawiam się czy na wszelki wypadek nie umówić się u mnie w przychodni ... aczkolwiek z niechęcią bo nie ma tam żadnego ginekologa który by mnie urzekł ...No ja wlaśnie się zastanawiam czy lekarz nie zapisał mnie troszkę za szybko, ale powiedział, że później już nie ma terminu i musiałabym czekać dodatkowe 3 tygodnie..