reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja mam dzwonić w przedostatnim tygodniu Maja żeby mnie umówiły na wizytę w 7 tc , trochę się boje że nie będzie miejsca ... i zastanawiam się czy na wszelki wypadek nie umówić się u mnie w przychodni ... aczkolwiek z niechęcią bo nie ma tam żadnego ginekologa który by mnie urzekł ...
Ciężka sprawa. Ja też się właśnie bałam, że nie znajdzie dla mnie miejsca. Z drugiej strony, skoro tak powiedział, to chyba zdaje sobie sprawę, że gdzieś musi Cię "wcisnąć". Masakra z tą dostępnością lekarzy :/

reklama
To się dzieje naprawdę 😳😍

Załączniki

• IMG_6911.jpg
    IMG_6911.jpg
    54,6 KB · Wyświetleń: 140
  • IMG_6910.jpg
    IMG_6910.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 141
Normalnie pewnie poszłabym szybciej, ale że mam leki w domu , pójdę dopiero w okolicy pojawienia się serduszka.. o ile dotrwam.. Bo w poprzednim cyklu test pozytywny , 5 dni spóźnienia @ , A jednak przyszła...
No ja wlaśnie się zastanawiam czy lekarz nie zapisał mnie troszkę za szybko, ale powiedział, że później już nie ma terminu i musiałabym czekać dodatkowe 3 tygodnie..

Witam chciałam się przywitać wśród styczniowych mamuś wczoraj zrobiłam test z krwi Ale dziewczyny mówiły że mogą być fałszywe jednak dziś potwierdziłam testem z moczu i udało się jestem w ciąży :-D ✊❤️ W poniedziałek idę na betę. Mogłabym iść jutro ale chcę żeby beta trochę urosła. :tak: Termin według kalkulatora mam na 21.01.2022.

Załączniki

• IMG_20210506_050617.jpg
    IMG_20210506_050617.jpg
    995,3 KB · Wyświetleń: 128
Witam chciałam się przywitać wśród styczniowych mamuś wczoraj zrobiłam test z krwi Ale dziewczyny mówiły że mogą być fałszywe jednak dziś potwierdziłam testem z moczu i udało się jestem w ciąży :-D ✊❤️ W poniedziałek idę na betę. Mogłabym iść jutro ale chcę żeby beta trochę urosła. :tak: Termin według kalkulatora mam na 21.01.2022.
Gratulacje👍😀😀😀

Klauuudia ale piękny wynik [emoji3059]
To się dzieje naprawdę [emoji15][emoji7]
Witaj :) gratuluję i życzę tobie jak i nam wszystkim spokojnych 9 miesięcy [emoji3590]
Witam chciałam się przywitać wśród styczniowych mamuś wczoraj zrobiłam test z krwi Ale dziewczyny mówiły że mogą być fałszywe jednak dziś potwierdziłam testem z moczu i udało się jestem w ciąży :-D [emoji110][emoji3590] W poniedziałek idę na betę. Mogłabym iść jutro ale chcę żeby beta trochę urosła. :tak: Termin według kalkulatora mam na 21.01.2022.

reklama
Do góry