reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
No ja już 5-6 dni po terminie. Ciężko powiedzieć bo dopiero co odstawiłam tabsy anty i jeszcze mi się cykl nie wyregulował🙂
Pytam z ciekawości bo Twoja kreseczka na teście taka wyraźna :) moja jeszcze bladzioch !
723E7365-BD26-4A83-8369-8FCB5C5386C0.jpeg

Pewnie ze będzie widać. Ja w pierwszej ciąży byłam jakoś 5+5 i bilo juz serduszko[emoji3590][emoji3059] teraz mam wizytę 14.05 i zobaczymy. Też mam stresa mimo że to moja druga ciąża. W piątek idę na badania krwi.
Gratuluję udanych wizyt
Ja planuje się umówić też na 17.05 to czekamy razem na podgladanie[emoji3]

A co do pracy to ja przy pierwszym pracowałam do 20tego tygodnia jakoś. Poszłam już bo to było lato i mega upały i ciężko mi było w nie klimatyzowanym biurze siedzieć. Teraz się okaże... Myślę że szybciej pójdę bo nie mam czasu po południu odpocząć bo jest synek ale też i wirus a mam styczność z dużą ilością osób więc wolę nie ryzykować. Zobaczę jak bd się czuć. Ogólnie to póki co pracuje dopiero 3 tygodnie haha bo miałam tyle urlopu po macierzyńskim do wykorzystania[emoji85][emoji85]

Ja pójdę jakoś około 7tc najwcześniej

Witam się z wami i mam nadzieję że tu zostanę:) termin @ mam na jutro a test wyszedł pozytywny.

Pierwsza ciąża zakończona w 19tc w 2017r , rok później w czerwcu urodziłam synka:) niedawno doszliśmy do wniosku że chcielibyśmy kolejne dziecko, w sumie synek jest na tyle duzy że już czas na rodzeństwo:D
Zaczęliśmy starania w lutym jakoś w 2 cyklu się udało ale okazało się że to ciąża biochemiczna i @ przyszła w same moje ur .. tym razem mam jednak nadzieję że już się uda :)
Termin wstępnie na 15.01 .22

Ciąża na pewno będzie wspomagana znów heparyną ale wszystko dla maluszka ♡
W którym tygodniu się zgłaszacie do gina? [emoji4]
20210505_082642.jpeg

Ale widac[emoji106] a kiedy powinien przyjsc okres? Ja w dzień po terminie miałam też blada. W dniu miesiączki to musialam dobrze się przyjrzeć a przy moim synku 2 lata temu to 3 dni przed wyszła kreska widoczna
Powinna przyjść w sobota/niedziela wiec jeszcze 3-4 dni i panicznie się boje że przyjdzie .. tak samo jak było w styczniu gdy miałam biochemiczną :( ale z dnia na dzień kreseczka jest ciemniejsza i nawet po 11 na teście o czułości 25 pojawił się ładny cień :)

reklama
Też napewno będę na heparynie więc możemy sobie przybic piątkę [emoji1672] noo synek już duzy. Mój jak dzidzia się urodzi to skończy 2 latka a różnica bd 2 lub 3 lat. Nie chciałam czekać bo o synka staraliśmy się 2 lata więc sami nie wiedzieliśmy jak to się teraz potoczy. Teraz udało się szybciej bo w sumie na lajcie od sierpnia.
Ja pójdę jakoś około 7tc najwcześniej

Witam się z wami i mam nadzieję że tu zostanę:) termin @ mam na jutro a test wyszedł pozytywny.

Pierwsza ciąża zakończona w 19tc w 2017r , rok później w czerwcu urodziłam synka:) niedawno doszliśmy do wniosku że chcielibyśmy kolejne dziecko, w sumie synek jest na tyle duzy że już czas na rodzeństwo:D
Zaczęliśmy starania w lutym jakoś w 2 cyklu się udało ale okazało się że to ciąża biochemiczna i @ przyszła w same moje ur .. tym razem mam jednak nadzieję że już się uda :)
Termin wstępnie na 15.01 .22

Ciąża na pewno będzie wspomagana znów heparyną ale wszystko dla maluszka ♡Zobacz załącznik 1267451

Do góry