Dagulina
Fanka BB :)
Fantastycznie!Ja już po wizycie, wszystko jest dobrze, serce bije, wiek 6+5 tak jak z wyliczeń [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fantastycznie!Ja już po wizycie, wszystko jest dobrze, serce bije, wiek 6+5 tak jak z wyliczeń [emoji4]
Hemoglobinę masz dobrą. Nie potrzeba brać żelaza w tabletkach. Wystarczy pilnować żeby w diecie nie brakowało. Szpinak, wątróbka, buraczki i nie spadnieHemoglobina u hematokryt tez na początkach norm
tak, powiedziała ze w I trymestrze nie wolno w ogóle żelaza... ja jej nie uwierzyłam, bo wiem ze jak kobieta ma braki to co wtedy? Musi brać przecież... kupię tę pregne plus i będę w diecie dokładać wszystkiego co ma żelazo [emoji2368] a na wizycie u mojego prowadzącego będę dopiero 1.07 to i z nim porozmawiam o tym.
Mój tez ginekolog twierdzi, że żadnych witamin tylko sam kwas foliowy.Ginekolog zabroniła w I trymestrze
Paracetamol możesz brać bo jest najbezpieczniejszy gorzej np z ketoprofenem i reszta. Dla mnie paracetamol to jak cukierek wiec nie wiem ile musiałabym go wziąć żeby zadziałałDziewczyny zdarza się Wam zażywać paracetamol? Ja czasami jestem zmuszona na migreny. I oczywiście czytam internety, chociaż lekarz mówi że wolno.
Paracetamol możemy wiec nie ma co sugerować się tym co piszą. Chociaż wiadomo im mniej tym lepiejDziewczyny zdarza się Wam zażywać paracetamol? Ja czasami jestem zmuszona na migreny. I oczywiście czytam internety, chociaż lekarz mówi że wolno.
Świetnie gratulacjeJa już po wizycie, wszystko jest dobrze, serce bije, wiek 6+5 tak jak z wyliczeń [emoji4]
Ja też plusBiorę plus ja bym zmieniła na Twoim miejscu