reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ja biorę cały czas żelazo thardyferon w pierwszej ciąży tak samo.
tak, powiedziała ze w I trymestrze nie wolno w ogóle żelaza... ja jej nie uwierzyłam, bo wiem ze jak kobieta ma braki to co wtedy? Musi brać przecież... kupię tę pregne plus i będę w diecie dokładać wszystkiego co ma żelazo [emoji2368] a na wizycie u mojego prowadzącego będę dopiero 1.07 to i z nim porozmawiam o tym.

Dziewczyny zdarza się Wam zażywać paracetamol? Ja czasami jestem zmuszona na migreny. I oczywiście czytam internety, chociaż lekarz mówi że wolno.

Dziewczyny zdarza się Wam zażywać paracetamol? Ja czasami jestem zmuszona na migreny. I oczywiście czytam internety, chociaż lekarz mówi że wolno.
Paracetamol możesz brać bo jest najbezpieczniejszy gorzej np z ketoprofenem i reszta. Dla mnie paracetamol to jak cukierek wiec nie wiem ile musiałabym go wziąć żeby zadziałał;)

reklama
AB28 Gratulacje z okazji zdania prawka!!! To super sprawa. Ja pochodzę z małej wsi i pamiętam że prawko to była wolność i niezależność i jaka frajda🙂
Dziś mam jakiś ciężki dzień, to pewnie ta pogoda, byłam też robić badania i w sumie jest ok tylko cukier wyszedł mi trochę niski bo 64 (bardzo długo czekałam na pobranie, dopiero o 10 mi pobrali i byłam strasznie już głodna może to miało wpływ) obaczymy co ginekolog powie, reszta badań dobrze.zycze Wam udanego dnia🙂

Do góry