reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziewczyny a 11+2 to nie za szybko na prenatalne? Bo mam dopiero następną wizytę za 4 tygodnie (jak ja tyle wytrzymam bez podglądania kropeczki) i wtedy lekarz chce zrobić prenatalne..

Gratuluję zdania prawka [emoji3590]
Cześć Mamuski. Od kilku dni w ogóle się nie odzywam ale czuje się okropnie. Mdlosci wymioty i wszystko naraz. Ale czytam was i gratulacje wszystkich pozytywnych wieści. Ja dziś zdalam egz na prawko :-) bardzo się cieszę bo czuje się fatalnie od rana. [emoji173]
I jeszcze jedno, poszlybyscie dziewczyny na wesele znajomego? Ja zdecydowałam że nie idę, lekarz mnie poparl. Będzie około 120 osób, trochę strach, tymbardziej że po moim weselu połowa osób miała covida. A jaka by była wasza decyzja? Maz idzie, ale jak to lekarz powiedział lepiej mieć kontakt po weselu z jedną osobą, niż na weselu z wieloma.

Dziewczyny a 11+2 to nie za szybko na prenatalne? Bo mam dopiero następną wizytę za 4 tygodnie (jak ja tyle wytrzymam bez podglądania kropeczki) i wtedy lekarz chce zrobić prenatalne..
Ja na skierowaniu mam napisane że wykonuje się 11-13+6 więc jak najbardziej mieścisz się 😉
Ja będę mieć 11+3 więc podobnie. Jak się umawiałam to mówiłam kobietce kiedy kończę 11 tydz

Dziewczyny a jak bierzecie właśnie pregnę to start czy plus? Mi dwóch lekarzy każe cały czas start... a w plus jest chociażby żelazo, które spędza mi sen z powiek. Albo jakie żelazo suplementujecie czy to z lekarzem uzgadniać? 🙉🤯
Pięknego dnia 💜

Jeżeli masz dobra morfologię tzn hemoglobinę i hematokryt to myślę że nie musisz suplementowac ja biorę osobno samo żelazo już kupę lat bo mam problemy
Dziewczyny a jak bierzecie właśnie pregnę to start czy plus? Mi dwóch lekarzy każe cały czas start... a w plus jest chociażby żelazo, które spędza mi sen z powiek. Albo jakie żelazo suplementujecie czy to z lekarzem uzgadniać? [emoji86][emoji2962]
Pięknego dnia [emoji171]

reklama
Do góry