reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziewczyny a 11+2 to nie za szybko na prenatalne? Bo mam dopiero następną wizytę za 4 tygodnie (jak ja tyle wytrzymam bez podglądania kropeczki) i wtedy lekarz chce zrobić prenatalne..

Gratuluję zdania prawka [emoji3590]
Cześć Mamuski. Od kilku dni w ogóle się nie odzywam ale czuje się okropnie. Mdlosci wymioty i wszystko naraz. Ale czytam was i gratulacje wszystkich pozytywnych wieści. Ja dziś zdalam egz na prawko :-) bardzo się cieszę bo czuje się fatalnie od rana. [emoji173]
I jeszcze jedno, poszlybyscie dziewczyny na wesele znajomego? Ja zdecydowałam że nie idę, lekarz mnie poparl. Będzie około 120 osób, trochę strach, tymbardziej że po moim weselu połowa osób miała covida. A jaka by była wasza decyzja? Maz idzie, ale jak to lekarz powiedział lepiej mieć kontakt po weselu z jedną osobą, niż na weselu z wieloma.

Dziewczyny a 11+2 to nie za szybko na prenatalne? Bo mam dopiero następną wizytę za 4 tygodnie (jak ja tyle wytrzymam bez podglądania kropeczki) i wtedy lekarz chce zrobić prenatalne..
Ja na skierowaniu mam napisane że wykonuje się 11-13+6 więc jak najbardziej mieścisz się 😉
Ja będę mieć 11+3 więc podobnie. Jak się umawiałam to mówiłam kobietce kiedy kończę 11 tydz

Dziewczyny a jak bierzecie właśnie pregnę to start czy plus? Mi dwóch lekarzy każe cały czas start... a w plus jest chociażby żelazo, które spędza mi sen z powiek. Albo jakie żelazo suplementujecie czy to z lekarzem uzgadniać? 🙉🤯
Pięknego dnia 💜

Jeżeli masz dobra morfologię tzn hemoglobinę i hematokryt to myślę że nie musisz suplementowac ja biorę osobno samo żelazo już kupę lat bo mam problemy
Dziewczyny a jak bierzecie właśnie pregnę to start czy plus? Mi dwóch lekarzy każe cały czas start... a w plus jest chociażby żelazo, które spędza mi sen z powiek. Albo jakie żelazo suplementujecie czy to z lekarzem uzgadniać? [emoji86][emoji2962]
Pięknego dnia [emoji171]

reklama
Do góry