reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Hemoglobina u hematokryt tez na początkach norm 😳

Załączniki

• IMG_7111.jpg
    IMG_7111.jpg
    88,2 KB · Wyświetleń: 61
Macie namiary na jakies ćwiczenia korekcyjne na kręgosłup w ciąży? Ogólnie czuje się lepiej niż przed ciążą ale kręgosłup mam wykończony od noszenia dzieci. Muszę zadbać już teraz bo później będzie tylko gorzej. Na koniec ostatniej ciąży coś mi się stało w miednicy, że jak mi coś przeskoczylo to bolalo w pachwinach i prawie nie moglam chodzić, i to się później zdarzało przy dłuższych spacerach i było tak do niedawna, ale w końcu przeszło. Na zdjęciu rengenowskim moje spojenie łonowe nie wyglądało dobrze ale lekarka nie umiala zdiagnozować. Teraz się boję że to się odnowi. Zawsze się śmiałam że jakbym zaszła znowu w ciążę to będę jeździć na wózku pod koniec a teraz na prawdę tak może byc. Muszę to powiedzieć lekarzowi, może będzie trzeba nosić jakiś pas wzmacniający na biodra czy coś.

Zabroniła brać mocniejsze żelazo? Czy jak bo nie wiem czy to była do mnie odpowiedź, sorki
tak, powiedziała ze w I trymestrze nie wolno w ogóle żelaza... ja jej nie uwierzyłam, bo wiem ze jak kobieta ma braki to co wtedy? Musi brać przecież... kupię tę pregne plus i będę w diecie dokładać wszystkiego co ma żelazo 🤷‍♀️ a na wizycie u mojego prowadzącego będę dopiero 1.07 to i z nim porozmawiam o tym.

reklama
Haha przybijam pionę. Też dwa dni z czosnkiem uchu chodziłam, bo się bałam antybiotyku[emoji1787]
Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj obudziłam się z bólem głowy, trochę ucha i gardła. Tak że czosnek w uchu już był, właśnie płukałam gardło solą. Jeszcze ta głowa [emoji1751] masakra. Kumulacja. Oczywiście ja jestem panikarą i już się obawiam antybiotyku.

Do góry