3300 jak prowadzi się cala ciaze, poród naturalny 3700 jak prowadzisz ciaze gdzieś indziej. BialystokJeżeli się orientujesz to jaki jest koszt porodu w prywatnej klinice?
reklama
Mama32@
Fanka BB :)
U mnie pełen luz jestem HDK więc takie laboratoryjne igiełki mi nie straszneJa mam zawsze z palca niższe wyniki niż z żyły. Ja przy pobieraniu zawsze wpadam w panikę, a podobno stres podnosi poziom cukru.
Mama32@
Ugotuj sobie kiszonej kapusty. Dodaj troszke soli do smaku, liść laurowy i ziele. Dolać możesz kwasu z kapusty żeby było kwaśne. Powinno pomóc.Dziewczyny jakie ja mam zaparcia. Chyba oszaleje. Gin powiedziała żeby starać się dużo wody, owoce suszone, maślankę. Próbuje z wszystkim i nic. Ostatnie takie pełne wypróżnienie miałam w sobotę. Chyba będę musiała założyć czopek. Ciągle o tym myślę
Aga87lan
Kurczę w Gdańsku w swissmedzie 10. 0003300 jak prowadzi się cala ciaze, poród naturalny 3700 jak prowadzisz ciaze gdzieś indziej. Bialystok
Tak bialystok ma małe ceny w porównaniu do innych miasta co jest plusem.Kurczę w Gdańsku w swissmedzie 10. 000
Aga87lan
I to mnie właśnie irytuje cholera , u nas tyle kasy ... jestem w stanie ją zorganizować ale nie po to płace składki żeby jeszcze tyle kasy bulić. Szukam wyjścia awaryjnego gdyby nie udało mi się z zaświadczeniami moimi ...Tak bialystok ma małe ceny w porównaniu do innych miasta co jest plusem.
A nie ma jakiejś kliniki tańszej? Czy 10000 to najmniejsza kwota ??I to mnie właśnie irytuje cholera , u nas tyle kasy ... jestem w stanie ją zorganizować ale nie po to płace składki żeby jeszcze tyle kasy bulić. Szukam wyjścia awaryjnego gdyby nie udało mi się z zaświadczeniami moimi ...
Aga87lan
W pobliżu mnie niestety nie ma za bardzo .. cały czas szukamA nie ma jakiejś kliniki tańszej? Czy 10000 to najmniejsza kwota ??
Rozumiem. To sporo kasy...W pobliżu mnie niestety nie ma za bardzo .. cały czas szukam
reklama
A tez nie chcesz rodzic na NFZ?W pobliżu mnie niestety nie ma za bardzo .. cały czas szukam
Podziel się: