Paradoksalna
Fanka BB :)
Pierwsze dwie wizyty miałam co 2 tygodnie, następna dopiero 21.06, wtedy tez prenatalne mnie czekaDziewczyny, co ile macie umawiane wizyty?
ja mam prace biurową, planuje iść na L4 z końcem lipca, najchętniej poszła bym już teraz, jestem strasznie wycieńczona po prostu, w domu 5 latka, bardzo absorbująca, potrzebuje czasu dla siebieDziewczyny zauważyłam, że często się tu przewija już temat l4. Wy idziecie już teraz, bo macie pracę fizyczna czy jaki jest powód już na tak wczesnym etapie?
ja już swojej przełożonej powiedzialam, ze względu na rozkojarzenie, żeby wzięła to pod uwagę przy ewaluacji w dalekiej przyszłościOO to na pewno
A dziewczyny które pracują w biurze, kiedy planujecie powiedzieć szefowi oraz iść na L4?
gratulacje mamy ten sam terminDziewczyny jestem już po wizycie. Wszystko jest ok! Słyszałam przez moment serce- ma 182 uderzenia, więc jest idealnie Na ten moment 9t1d. Termin porodu 29.12.21
oj tak, jak za długo stoję to bardzo boli... a ostatnio jeszcze doszedł mi ból kości ogonowej od siedzenia... masakra, ale na pocieszenie ból pleców mija jakoś koło drugiego trymestruMeczy Was tez ból pleców? Mnie zaczął bolec odcinek dolny ostatnio
ja tak samo... panicznie boja się, ze znowu tak przytyje, na szczęście łatwiej mi pilnować sięA daj spokój .. z młodą jadłam za całą drożyznę piłkarską - miałam 28 kg na plusie - szkoda gadać !
głowa do góry kochana, wszystko musi być dobrze, zobaczyszTrochę mi lepiej , ale to co przeżywamy to nikt tego nie wie
dziś zrobię naleśniki z nieliche i dziełem truskawkowym :OJa też dziś miałam naleśniki z dżemem truskawkowym i jak zawsze je uwielbiałam tak dziś mam taką zgagę, że szok