reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Gratulacje dziewczyny pięknych wizyt [emoji3590] cieszę się że wszystko jest dobrze [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Dziewczyny ja już po wizycie [emoji7] wychodzi 7 tydzień wiec trochę inaczej niż ja liczyłam bo wychodził 8. Cieszę się ogromnie ze wszystko jest w porządku. Następna wizyta za 2 tygodnie. Niestety nie słyszałam jeszcze ale już widziałam bijące serduszko [emoji7][emoji7][emoji7]
Najwspanialszy dzień w moim życiu [emoji3590] Doktor mówi „ dzidzia jest „ serduszko bije - czego chcieć więcej [emoji177]wspaniały lekarz ! Pełen profesionalizm , opanowany , delikatny [emoji3526] Serduszko bije 128 , nie słuchaliśmy ale podziwialiśmy jak pulsuje [emoji2] nawet do mojej chęci CC się przychyla , ale kazał mi ogarnąć kardiologa [emoji16]wg usg termin na 12.01.2021 [emoji3590]
Ja już tez po wizycie, wszystko jest dobrze, proporcjonalnie do wieku ciąży około 6tc+2dn termin na 16 stycznia :) oby tak dalej [emoji1317][emoji1317] Wizyta za miesiąc
Serduszko bije [emoji3531]
Melduję się po wizycie,fasolka jest i serduszko małe już bije[emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Hej dziewczyny [emoji846] ja co prawda miałam wizytę rano, ale dopiero teraz mam czas napisać. Wszystko jest dobrze, serduszko ładnie bije, dzidziuch większy o 2 dni. Następna wizyta dopiero 30.06 [emoji87]
Gratuluje wszystkich wizyt [emoji3590]
@Mona.lisa trzymam kciuki! Musi być dobrze

reklama
Boże dziewczyny .. ale ja padłam po tej wizycie .. w gabinecie byłam prawie godzinę , ciągły stres bo gościa pierwszy raz na oczy widziałam , ale czułam się mega bezpiecznie ☺️ Zanim mnie przebadał .. a robi wszystko tak dokładnie .. powoli ... na spokojnie ... potem usg , jak zaczął to tylko patrzyłam czy coś widać ( ja to zawsze tylko czarną plamę widzę na usg 😜) sprawdzał wszystko powoli , mierzył ... i było „ yhy.. dzidzia jest , serduszko bije „ mmmmmm „ tu super „ czego chcieć więcej i sobie komentował a ja na gołej dooopie zestresowana bo ja tam cholera tylko czarne plamy widzę 🤣 wróciłam do domu i ogarnelam to stado dzików co rano mi po salonie przebiegło .. córa rozłożyła narożnik na dole , zniosła moją pościel bo ponoć dzisiaj mamy seans filmowy w colą i chipsami i jak się walnęłam w tą pościel ... niedawno się obudziłam 😀

Do góry