Lusia125
Fanka BB :)
Oo wiem gdzie to przejeżdżam jak jadę do Gdańska ja w Bytowie
Niedaleko Żukowa pod Gdańskiem. A Ty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niedaleko Żukowa pod Gdańskiem. A Ty?
Oo wiem gdzie to przejeżdżam jak jadę do Gdańska ja w Bytowie
My z kolei jak jeździmy na działkę to przejeżdżamy przez Bytów [emoji3]
Ja mam podstawę ale zastanawiam się czy nie wykupić kompleksowego pakietu bo na podstawie za dużo nie ma. Mam te trzy pakiety w formie pdf na poczcie, jeśli chcesz mogę Ci przesłać.A jest któraś w luxmed i wie co tam przysługuje?
U mnie to samo, ledwo żyje. Bardzo się cieszę z tej ciąży, jest wyczekana i wymodlona, ale już po prostu sił mi brakuje... czuje ze organizm jest przeorany tymi ciągłymi Mdłościami i ogólnym rozbiciem ://Ja będę robić badania prenatalne usg plus pappa
Dziewczyny ale ja się masakrycznie czuje, te mdłości mam coraz mocniejsze.. Szarpie mi zoladkiem... Nie mam na nic siły..w ogóle zauważyłam że co drugi dzień jest trochę lepiej a potem znowu masakra..
Ja mam podstawę ale zastanawiam się czy nie wykupić kompleksowego pakietu bo na podstawie za dużo nie ma. Mam te trzy pakiety w formie pdf na poczcie, jeśli chcesz mogę Ci przesłać.
A gdzie macie działkę? Jakąś rekreacyjna?
Masz na wiadomości prywatnejO chętnie
W Borowym Młynie, mamy domek holenderski nad jeziorem [emoji3]