reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Cześć dziewczyny :)
Ja nie mogę wstać wcześniej niż właśnie 11... co prawda zasypiam o 2 bo się przestawiłam ale budzik dzwoni od 9... pogoda tez deszczowa, zero słońca.
Trzymam kciuki za wszystkie dziś wizytujące ☺️💜

reklama
Ja raczej też nie planuje nic robić dodatkowo. Tak jak zostało napisane, lekarz mierzy wszystko na usg więc można zrobić jak jest jakiś powód do niepokoju.

Cześć dziewczyny 😊
Melduję się po usg. Wczoraj próbowałam wrócić do pracy po l4, ale na wieczór znowu plamienie 😕
Zarezerwowałam pierwszą wolną wizytę dziś - na szczęście wszystko jest ok, l4 przedłużone i mam leżeć. Załączam zdjęcie fasolki ❤️

Załączniki

• 786B56CC-FD98-4023-9934-D44FA30F0BB1.jpeg
    786B56CC-FD98-4023-9934-D44FA30F0BB1.jpeg
    2,4 MB · Wyświetleń: 88
reklama
Do góry