reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

He hej! Ceny bety naprawdę w każdym laboratorium są spore. Ja chodziłam do diagnostyki to płaciłam 49 zł i uwaga +6 zł za pobranie 😂😂😂 to zaczęłam zamawiać przez sklep internetowy, płaciłam od razu i kosztowało mnie badanie 40.95 zł nie 55.

No to dopadły mnie mdłości, może nie są jakieś strasznie uporczywe ale są ☺️
Czekam na męża, prawie 4 tygodnie go w domu nie było!

reklama
He hej! Ceny bety naprawdę w każdym laboratorium są spore. Ja chodziłam do diagnostyki to płaciłam 49 zł i uwaga +6 zł za pobranie 😂😂😂 to zaczęłam zamawiać przez sklep internetowy, płaciłam od razu i kosztowało mnie badanie 40.95 zł nie 55.

No to dopadły mnie mdłości, może nie są jakieś strasznie uporczywe ale są ☺️
Czekam na męża, prawie 4 tygodnie go w domu nie było!
No właśnie też mnie to zszokowało, że jeszcze za pobranie liczą- pierwszy raz się spotkałam z czymś takim 🙈

Hej, ja jestem aktualnie 5+0, dzwoniłam do ginekologa w zeszłym tygodniu i pytałam o szczepienie bo mam termin na 26.05. Usłyszałam, że tak, szczepic się ale nie wcześniej niż w 2 trymestrze po 16 tygodniu bo wtedy zakończy się organogeneza dzieciątka. Chciałam przełożyc wiec szczepienie na koniec sierpnia, ale terminy są na dwa miesiące do przodu tylko
Mi dzis dr powiedziała, że szczepić sie można po 16 tyg.

Dzień dobry mamuśki :) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :) ja tez dziś mam wizytę na 17.20 oby wszystko było dobrze 💪😊 z ostatniego usg dziś 8+3 mam nadzieje, ze się pokryje 😬 strasznie się stresuje...
będzie dobrze! Tez się stresowałam tydzień temu. A jak się okazało, to był to jeden z najpiękniejszych dni w życiu. Zobaczysz swoje szczęście z pięknie bijącym sercem na monitorze na pewno! 😍

Dziewczyny powiem Wam że każde czekanie na wizytę jest bardzo stresujące. Ja mam tą świadomość że serce mojego dziecka bije za wolno. Czytam internet i są różne historie, te które krzepią i takie przy których łzy same mi lecą. Tak bardzo boję się tej piątkowej wizyty, tak bardzo chciałabym żeby wszystko się ułożyło i jednocześnie jestem bezradna. Pocieszam się, że 109 uderzeń to nie jest tak mało, że ma szansę jeszcze przyspieszyć.

Dziewczyny powiem Wam że każde czekanie na wizytę jest bardzo stresujące. Ja mam tą świadomość że serce mojego dziecka bije za wolno. Czytam internet i są różne historie, te które krzepią i takie przy których łzy same mi lecą. Tak bardzo boję się tej piątkowej wizyty, tak bardzo chciałabym żeby wszystko się ułożyło i jednocześnie jestem bezradna. Pocieszam się, że 109 uderzeń to nie jest tak mało, że ma szansę jeszcze przyspieszyć.
My kobiety zawsze będziemy ie bały i stresowały... Znam to. A najgorsza rzeczą jaką robimy to zaraz szukamy w internetach różnych rzeczy. A tam zawsze najgorszy scenariusz. Ja mam wizytę za 2 tyg... A stresuje się od wczoraj bo a to mnie jajnik pobolewał a to miałam dziś kłucie koło pępka... Wmaiam sobie ze to normalne ale gdzieś tam w głowie to wisi wszytko czy napewno jest ok... 🙄 Zwariować idzie...🤷‍♀️

będzie dobrze! Tez się stresowałam tydzień temu. A jak się okazało, to był to jeden z najpiękniejszych dni w życiu. Zobaczysz swoje szczęście z pięknie bijącym sercem na monitorze na pewno! 😍
No mam nadzieje :) dwa tygodnie temu wszystko było dobrze :) wyniki badań perfekt wiec oby na badaniu tez wszystko było dobrze :)

reklama
a w którym tygodniu było takie tętno?

Do góry