reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Jeszcze tylko dziś, jutro i we środę idziemy 🍀♥️ Mi się tez non stop chce spać, wczoraj spałam z 6 godz w dzień i całą noc do rana
Teraz znów poszłabym spać
Wczoraj tez spałam cały dzień , przygotowałam rano obiad , mąż dokończył później , wziął córkę i pojechali na rowery a ja trochę wstałam i posprzątałam pokoje u góry ... tyle wczoraj zrobiłam :p

Tak z ciekawości, ile kosztuje u Was beta ? W zeszłym roku byłam w jednym laboratorium i płaciłam 20 a dzisiaj w tej samej miejscowości w drugim i 41 🙈 aż tak w górę poszła czy co laboratorium to inna cena ? 🤔

Tak z ciekawości, ile kosztuje u Was beta ? W zeszłym roku byłam w jednym laboratorium i płaciłam 20 a dzisiaj w tej samej miejscowości w drugim i 41 🙈 aż tak w górę poszła czy co laboratorium to inna cena ? 🤔
Tak, zależy od laboratorium. U mnie w obu do których chodzę 30zl

reklama
Do góry