G
guest-1691259937
Gość
mniam!Mi dziś mąż na śniadanie zrobił bułeczkę z pasztetem i ogórkiem kiszonym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mniam!Mi dziś mąż na śniadanie zrobił bułeczkę z pasztetem i ogórkiem kiszonym
Ja chyba się przejdę w poniedziałek na betę bo mnie martwi brak objawów, pierwszą ciążę tak miałam i było puste jajo płodowe [emoji27] może się niepotrzebnie nakręcam ale się trochę stresuje
E tam, każde dziecko to skarbTakie dziecko to Skarb
Ja miałam i czytałam, ze lekkie pobolewanie są w normie bo macica się powiększa i rozciąga, stad te bóleMnie dziś znowu podbrzusze pobolewa, szczególnie jak chodzę... biorę ten duphaston 2*1, ale martwię się trochę... Wizytę mam miec dopiero 14.06 ale nie wiem czy nie przyspiesze chociaż o tydzień wcześniej.. Dziś mam 6+5, nie pamiętam czy w poprzednich ciążach też mnie tak pobolewalo[emoji848] dziewczyny w podobnym tygodniu ciąży też macie takie bóle brzuszka?
Dla spokoju pójdź ale na uspokojenie powiem Ci, że w ciąży z córką nie miałam żadnych objawów na początku dopiero w 3 trymestrze zgaga mi doszła i ogromne zmeczenieJa chyba się przejdę w poniedziałek na betę bo mnie martwi brak objawów, pierwszą ciążę tak miałam i było puste jajo płodowe może się niepotrzebnie nakręcam ale się trochę stresuje
Ja tak miałam ale na końcówce ciążyKurczę, a ja mam ostatnio takie dziwne bóle jakby krocza/ szyjki macicy. Ale to co jakis czas takie kłucie. Miała tak któraś z Was?
U mnie teraz podobnie najgorzej jak wyjdzie spod prysznica cały pachnący i ogolony każe mu się trzymać na dystans dopóki trochę nie „wywietrzeje” kobietom się nie dogodziJa córką byłam nadwrażliwa na każdy możliwy męski zapach, mąż przez pierwsze tygodnie musiał się myć tylko w szarym mydle i zgaga cała ciążę
Od rana napisałam a teraz t o mi tak niedobrze, że chyba sobie wykrakałam, a dom pełen ludzi a chcemy dopiero na roczku młodej w czerwcu powiedzieć
Ja tak miałam ale na końcówce ciąży