reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Może przyjdą później [emoji846] ja dopiero od niedawna mam mdłości, a jutro zaczynam 8 tydzień. Na początku jadłam dużo i zdrowo [emoji16]
Ja chyba się przejdę w poniedziałek na betę bo mnie martwi brak objawów, pierwszą ciążę tak miałam i było puste jajo płodowe [emoji27] może się niepotrzebnie nakręcam ale się trochę stresuje

Mnie dziś znowu podbrzusze pobolewa, szczególnie jak chodzę... biorę ten duphaston 2*1, ale martwię się trochę... Wizytę mam miec dopiero 14.06 ale nie wiem czy nie przyspiesze chociaż o tydzień wcześniej.. Dziś mam 6+5, nie pamiętam czy w poprzednich ciążach też mnie tak pobolewalo[emoji848] dziewczyny w podobnym tygodniu ciąży też macie takie bóle brzuszka?
Ja miałam i czytałam, ze lekkie pobolewanie są w normie bo macica się powiększa i rozciąga, stad te bóle ;)

Ja chyba się przejdę w poniedziałek na betę bo mnie martwi brak objawów, pierwszą ciążę tak miałam i było puste jajo płodowe 😰 może się niepotrzebnie nakręcam ale się trochę stresuje
Dla spokoju pójdź :) ale na uspokojenie powiem Ci, że w ciąży z córką nie miałam żadnych objawów na początku :) dopiero w 3 trymestrze zgaga mi doszła i ogromne zmeczenie :)

Ja córką byłam nadwrażliwa na każdy możliwy męski zapach, mąż przez pierwsze tygodnie musiał się myć tylko w szarym mydle i zgaga cała ciążę 😂🙈
Od rana napisałam a teraz t o mi tak niedobrze, że chyba sobie wykrakałam, a dom pełen ludzi a chcemy dopiero na roczku młodej w czerwcu powiedzieć 😂🙈

Kurczę, a ja mam ostatnio takie dziwne bóle jakby krocza/ szyjki macicy. Ale to co jakis czas takie kłucie. Miała tak któraś z Was? 😞

Ja córką byłam nadwrażliwa na każdy możliwy męski zapach, mąż przez pierwsze tygodnie musiał się myć tylko w szarym mydle i zgaga cała ciążę 😂🙈
Od rana napisałam a teraz t o mi tak niedobrze, że chyba sobie wykrakałam, a dom pełen ludzi a chcemy dopiero na roczku młodej w czerwcu powiedzieć 😂🙈
U mnie teraz podobnie 😂 najgorzej jak wyjdzie spod prysznica cały pachnący i ogolony 😂😂😂😂 każe mu się trzymać na dystans dopóki trochę nie „wywietrzeje” 🙈 kobietom się nie dogodzi 🤷‍♀️

reklama
Do góry