reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziękuje i wzajemnie 💕 mąż zrobił niespodziankę i przyjechał na pare dni do domku 💕
Mój będzie za dwa dni 🥰 pojechał zaraz po mojej owu, więc całe te testowanie itp odbywało się przez telefon.
Mam nową taktykę.
22:00 kolacja
05:00 euthyrox i spać dalej
06:00 mierzę cukier i jem zrobioną dzień wcześniej kanapkę i....
Idę spać dalej :D Ale tylko do 07:00 bo znowu mierzę cukier. Ale potem dwie godzinki dalej na sen bo II śniadanie o 9 🙈

Mój będzie za dwa dni 🥰 pojechał zaraz po mojej owu, więc całe te testowanie itp odbywało się przez telefon.
Mam nową taktykę.
22:00 kolacja
05:00 euthyrox i spać dalej
06:00 mierzę cukier i jem zrobioną dzień wcześniej kanapkę i....
Idę spać dalej :D Ale tylko do 07:00 bo znowu mierzę cukier. Ale potem dwie godzinki dalej na sen bo II śniadanie o 9 🙈
A po euthyroxie 40 min nie musisz zjeść śniadania? Ja biorę od wczoraj i dr powiedziała, że po 40min od wzięcia tabletki trzeba zjeść śniadanie.

A po euthyroxie 40 min nie musisz zjeść śniadania? Ja biorę od wczoraj i dr powiedziała, że po 40min od wzięcia tabletki trzeba zjeść śniadanie.
Najnowsze badania wskazują, że czym dłużej tym lepiej. Sama po sobie zauważyłam, że jak jadłam śniadanie 30 minut później to tsh szło w górę. Jak robiłam dłuższą przerwę to tsh szybowało pięknie w dół.
Ja z niedoczynnością walczę już długi czas :)

Cześć dziewczyny jestem tu nowa :), ostatnia @ 12.04. Test robiony w dniu spodziewanej @, wyszła blada kreska. Na drugi dzień test elektroniczny, tekst pozytywny. Niestety mieszkam za granicą w Irlandii i tu nie jest tak fajnie jak u nas, że mona pójść zrobić bete i od razu mieć wynik. Tydzień temu byłam u lekarza rodzinnego (taka tu kolej rzeczy), potwierdziła ciążę, powiedziała że to 5tydz. strasznie się martwię bo bardzo chcieliśmy tego dzidziusia. Ale mam tyle obaw, że aż mnie mdli od tych wszystkich myśli... Z aplikacji wychodzi mi termin 16-17 stycznia.
Cześć. Wszystko będzie dobrze 💐

reklama
Ja chyba się przejdę w poniedziałek na betę bo mnie martwi brak objawów, pierwszą ciążę tak miałam i było puste jajo płodowe 😰 może się niepotrzebnie nakręcam ale się trochę stresuje

Do góry