@Felczunia jak wizyta ??
reklama
Aga87lan
Fanka BB :)
Dziękuje i wzajemnie mąż zrobił niespodziankę i przyjechał na pare dni do domkuMamuski udanego weekendu i dużo odpoczynku ❤
Mona.lisa
Mój będzie za dwa dni pojechał zaraz po mojej owu, więc całe te testowanie itp odbywało się przez telefon.Dziękuje i wzajemnie mąż zrobił niespodziankę i przyjechał na pare dni do domku
Mam nową taktykę.
22:00 kolacja
05:00 euthyrox i spać dalej
06:00 mierzę cukier i jem zrobioną dzień wcześniej kanapkę i....
Idę spać dalej Ale tylko do 07:00 bo znowu mierzę cukier. Ale potem dwie godzinki dalej na sen bo II śniadanie o 9
Super, zapowiada się rodzinny weekendDziękuje i wzajemnie mąż zrobił niespodziankę i przyjechał na pare dni do domku
Aga87lan
Ojjj tak ...Super, zapowiada się rodzinny weekend
Mama32@
A po euthyroxie 40 min nie musisz zjeść śniadania? Ja biorę od wczoraj i dr powiedziała, że po 40min od wzięcia tabletki trzeba zjeść śniadanie.Mój będzie za dwa dni pojechał zaraz po mojej owu, więc całe te testowanie itp odbywało się przez telefon.
Mam nową taktykę.
22:00 kolacja
05:00 euthyrox i spać dalej
06:00 mierzę cukier i jem zrobioną dzień wcześniej kanapkę i....
Idę spać dalej Ale tylko do 07:00 bo znowu mierzę cukier. Ale potem dwie godzinki dalej na sen bo II śniadanie o 9
Mona.lisa
Najnowsze badania wskazują, że czym dłużej tym lepiej. Sama po sobie zauważyłam, że jak jadłam śniadanie 30 minut później to tsh szło w górę. Jak robiłam dłuższą przerwę to tsh szybowało pięknie w dół.A po euthyroxie 40 min nie musisz zjeść śniadania? Ja biorę od wczoraj i dr powiedziała, że po 40min od wzięcia tabletki trzeba zjeść śniadanie.
Ja z niedoczynnością walczę już długi czas
Sunofspain
Cześć. Wszystko będzie dobrzeCześć dziewczyny jestem tu nowa , ostatnia @ 12.04. Test robiony w dniu spodziewanej @, wyszła blada kreska. Na drugi dzień test elektroniczny, tekst pozytywny. Niestety mieszkam za granicą w Irlandii i tu nie jest tak fajnie jak u nas, że mona pójść zrobić bete i od razu mieć wynik. Tydzień temu byłam u lekarza rodzinnego (taka tu kolej rzeczy), potwierdziła ciążę, powiedziała że to 5tydz. strasznie się martwię bo bardzo chcieliśmy tego dzidziusia. Ale mam tyle obaw, że aż mnie mdli od tych wszystkich myśli... Z aplikacji wychodzi mi termin 16-17 stycznia.
reklama
MK_Piotrowiak
Ja chyba się przejdę w poniedziałek na betę bo mnie martwi brak objawów, pierwszą ciążę tak miałam i było puste jajo płodowe może się niepotrzebnie nakręcam ale się trochę stresuje
Podziel się: